Vuh Hectopat Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 109 13 Ağustos 2020 #11 O değeri azaltırsan bu sefer daha sıcak çalışacak. Bence değerlerin gayet iyi. Ekran kartının fanına manuel müdahaleyi doğru bulmuyorum çok.
O değeri azaltırsan bu sefer daha sıcak çalışacak. Bence değerlerin gayet iyi. Ekran kartının fanına manuel müdahaleyi doğru bulmuyorum çok.
Aratus Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 385 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2020 #12 lengthok dedi: Otomatik fan ayarına karışmayın bence. Kart o kadar ihtiyaç duyduğu için açıyor fanları. Genişletmek için tıkla... Sizde haklısınız arada kaldım 51 hem ses yapıyor hem fazla diyende var sizin gibi düşünende :d.
lengthok dedi: Otomatik fan ayarına karışmayın bence. Kart o kadar ihtiyaç duyduğu için açıyor fanları. Genişletmek için tıkla... Sizde haklısınız arada kaldım 51 hem ses yapıyor hem fazla diyende var sizin gibi düşünende :d.
lengthok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 2.607 Makaleler 5 13 Ağustos 2020 #13 Aratus dedi: Sizde haklısınız arada kaldım 51 hem ses yapıyor hem fazla diyende var sizin gibi düşünende :d. Genişletmek için tıkla... Ben INNO 3D 1650 Super kullanıyorum, kart fan hızını 63'e kadar çekiyor Battlefield 5'e girince. Yaz sıcaklarında pek oynamamak lazım ne kadar ihtiyaç duyuyorsa o kadar kullansın.
Aratus dedi: Sizde haklısınız arada kaldım 51 hem ses yapıyor hem fazla diyende var sizin gibi düşünende :d. Genişletmek için tıkla... Ben INNO 3D 1650 Super kullanıyorum, kart fan hızını 63'e kadar çekiyor Battlefield 5'e girince. Yaz sıcaklarında pek oynamamak lazım ne kadar ihtiyaç duyuyorsa o kadar kullansın.