suw Hectopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2021 #1 Heist, rastgele gezme, yarış gibi şeyler için adam arıyorum. Discord: social unjustice warrior#6340
remington Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 83 Yer Vestgronland, Greenland Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2021 #2 Roleplay tarzı modları tercih eder misiniz? suw dedi: Heist, rastgele gezme, yarış gibi şeyler için adam arıyorum. Discord: social unjustice warrior#6340 Genişletmek için tıkla...
Roleplay tarzı modları tercih eder misiniz? suw dedi: Heist, rastgele gezme, yarış gibi şeyler için adam arıyorum. Discord: social unjustice warrior#6340 Genişletmek için tıkla...
suw Hectopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2021 #3 remington dedi: Roleplay tarzı modları tercih eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Yaş küçük sıkıntı olmazsa olabilir.
remington dedi: Roleplay tarzı modları tercih eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Yaş küçük sıkıntı olmazsa olabilir.
remington Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 83 Yer Vestgronland, Greenland Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2021 #4 suw dedi: Yaş küçük sıkıntı olmazsa olabilir. Genişletmek için tıkla... Yaşlık bir problem olacağını sanmam. Alt:V platformunda Roleplay yapabileceğiniz bir kaç sunucu var. LSC Roleplay gibi.
suw dedi: Yaş küçük sıkıntı olmazsa olabilir. Genişletmek için tıkla... Yaşlık bir problem olacağını sanmam. Alt:V platformunda Roleplay yapabileceğiniz bir kaç sunucu var. LSC Roleplay gibi.
suw Hectopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2021 #5 remington dedi: Yaşlık bir problem olacağını sanmam. Alt:V platformunda Roleplay yapabileceğiniz bir kaç sunucu var. LSC Roleplay gibi. Genişletmek için tıkla... Tamam olur o zaman. İletişim için Discord'dan eklerseniz iyi olur.
remington dedi: Yaşlık bir problem olacağını sanmam. Alt:V platformunda Roleplay yapabileceğiniz bir kaç sunucu var. LSC Roleplay gibi. Genişletmek için tıkla... Tamam olur o zaman. İletişim için Discord'dan eklerseniz iyi olur.
Panda33 Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 248 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2021 #6 Ben oynayabilirim ama mikrofon yok.
remington Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 83 Yer Vestgronland, Greenland Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2021 #7 Panda33 dedi: Ben oynayabilirim ama mikrofon yok. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi text tabanlı sunucularda dilediğiniz gibi karakter yürütebilirsiniz.
Panda33 dedi: Ben oynayabilirim ama mikrofon yok. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi text tabanlı sunucularda dilediğiniz gibi karakter yürütebilirsiniz.
suw Hectopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2021 #8 Panda33 dedi: Ben oynayabilirim ama mikrofon yok. Genişletmek için tıkla... Sıkını yok