S Sahapcan Hectopat Katılım 13 Nisan 2015 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2015 #1 Arkadaşlar GTA 5 'i orjinal olarak satın aldım. Oyuna tam başlayacakken böyle bir hata alıyorum. Acil yardım lütfen. HATA :
Arkadaşlar GTA 5 'i orjinal olarak satın aldım. Oyuna tam başlayacakken böyle bir hata alıyorum. Acil yardım lütfen. HATA :
Emirhan Söğüt Hectopat Katılım 25 Şubat 2015 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2015 #2 Safe moda bastığında açılması lazım açılmazsa bilgisyar kullanıcı adını Türkçe karakter içermeden değiştir.
Safe moda bastığında açılması lazım açılmazsa bilgisyar kullanıcı adını Türkçe karakter içermeden değiştir.
S Sahapcan Hectopat Katılım 13 Nisan 2015 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2015 #3 Hocam bir isim önerebilir misiniz. Aklıma şuan hiçbir isim gelmiyor. Sorunum günceldir arkadaşlar. Arkadaşlar lütfen yardım. Yokmu çözümü ya
Hocam bir isim önerebilir misiniz. Aklıma şuan hiçbir isim gelmiyor. Sorunum günceldir arkadaşlar. Arkadaşlar lütfen yardım. Yokmu çözümü ya
Takla Life Hectopat Katılım 29 Mart 2015 Mesajlar 284 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2015 #4 Hakan yap Ya da Win8
Eston37 Kilopat Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 252 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2015 #5 GTA 5 beklenmedik bir şekilde kapatıldı. Lütfen alttaki Retry tuşuna tekrar basıp oyuna girin yada güvenli modda açmayı deneyin. Yada grafik ayarlarını düşürün. Eğer oyuna giriş problemi hala devam ediyorsa Rockstar Games ile iletişime geçin. Diyor.
GTA 5 beklenmedik bir şekilde kapatıldı. Lütfen alttaki Retry tuşuna tekrar basıp oyuna girin yada güvenli modda açmayı deneyin. Yada grafik ayarlarını düşürün. Eğer oyuna giriş problemi hala devam ediyorsa Rockstar Games ile iletişime geçin. Diyor.
S Sahapcan Hectopat Katılım 13 Nisan 2015 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2015 #6 Rockstar Games'e bildirdim dönüş yok.. :/
Klargus Megapat Katılım 9 Kasım 2014 Mesajlar 895 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2015 #7 Ne zaman bildirdiniz?