GTA 5 oyundan atıyor

İşletim sistemi
Windows 11

Malies

Hectopat
Daha fazla  
RAM
GoodRam 8x2 3200mhz
Ekran kartı
Gainward RTX 4060
Anakart
Asrock b450 HDV
İşlemci
Ryzen 5 5500
GTA 5'i hayatımda ilk kez oynayacağım storye giriyorum her girmemde farklı yerde hata vermeden oyunu kapatıp masaüstüne atıyor. Bazen ESC'ye bastığımda bazen oyun içinde bazen sinematikte oyundan atıyor. Sadece Türkçe çeviri vardi kaldırdım denedim aynı, DX 0 yaptım aynı, dosya doğruladım aynı, her şeyi denedim. Sistemim: RTX 4060, R5 5500, 16 GB RAM, Windows 11 Pro.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11 GTA 5 açar fakat bu sürümün sürücü ve yazılım desteğinin de tam olması gerekiyor. Google'da bu yazıyor buna bir bak derim.

Windows 11 GTA 5 açar fakat bu sürümün sürücü ve yazılım desteğinin de tam olması gerekiyor. Google'da bu yazıyor buna bir bak derim.

Nasil bakacagim ne yapacagim yol gosterir misin elim ayagima dolaniyor artik.

Nasil bakacagim ne yapacagim yol gosterir misin elim ayagima dolaniyor artik.

Anladığım kadarıyla Windows'un sürücü ve yazılımın tam olması cidden bende anlamadım bu kadar iyi bir bilgisayarın GTA 5'i açmaması elimden bu kadar geliyor özür dilerim.

Anladığım kadarıyla Windows'un sürücü ve yazılımın tam olması cidden bende anlamadım bu kadar iyi bir bilgisayarın GTA 5'i açmaması elimden bu kadar geliyor özür dilerim.
özür dilemene gerek yok yardımın için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…