GTA 5 oyundan atma sorunu

Şu an indirilen dosyanın eksikliğinden olabilir mi?

Mümkün. Eksik yüklenmişse atması olası olabilir.
Disk yeterli olsa bile düşük alan kalınca bu sorun olabiliyor. Benim 4 GB boş alanım kalmıştı ancak buna rağmen bu sorunu yaşadım. Ekran kartım bu oyunda sorun çıkaracak bir model değil, bu yüzden ekran kartından kaynaklandığını düşünmüyorum.

Sizin sorununuz kesinlikle bundan farklı zaten. O modelle oyunu ultrada rahat 60+ oynamanız gerekiyor zaten.
Şu an indirilen dosyanın eksikliğinden olabilir mi?

Ayrıca arkadaşın dediği gibi birden olan düşüşler de kapanmasına sebep oluyor olabilir. Nasıl kapanıyor oyun? Direkt mi yoksa yanıt vermiyor vb. gibi hatalarla karşılaşıyor musun?

Mümkün. Eksik yüklenmişse atması olası olabilir.

Sizin sorununuz kesinlikle bundan farklı zaten. O modelle oyunu ultrada rahat 60+ oynamanız gerekiyor zaten.

Ayrıca arkadaşın dediği gibi birden olan düşüşler de kapanmasına sebep oluyor olabilir. Nasıl kapanıyor oyun? Direkt mi yoksa yanıt vermiyor vb. gibi hatalarla karşılaşıyor musun?
Önce donuyor oyun sonra siyah ekran oluyor ve masaüstüne atıyor hata vermeden.

Görev yöneticisinden işlem önceliğini yüksek yapıp dener misiniz? Oyun açıkken arkada başka bir şeyler açık oluyor mu?

2070, 3500'ü olan bir arkadaşım 1080P Ultra'da 60 70FPS'lerde geziniyordu, 768P olmasına rağmen ayarlardan dolayı kapanıyor da olabilir diye düşünüyorum hala. Offline oynuyorsanız ayarları bir tık kısıp popülasyonu falan düşürüp dener misiniz?

2070, 3500'ü olan bir arkadaşım 1080P Ultra'da 60 70FPS'lerde geziniyordu, 768P olmasına rağmen ayarlardan dolayı kapanıyor da olabilir diye düşünüyorum hala. Offline oynuyorsanız ayarları bir tık kısıp popülasyonu falan düşürüp dener misiniz?
İndirme bitti yine attı oyundan.
Dediklerinizi yaptım fakat yine attı oyundan.
Sorunun ekran kartından olup olmadığını anlamak için anakarttan görüntü almaya deneyecem. i5 3470 in dahili grafiğiyle umarım GTA 5'e girebilirim.

Son düzenleme:
merhaba
intel core -İ5-5200
12 gb ram
nvidiA Geforce 940M
2 gb ekran kartı
laptop gta 5 offilene girince sorun yok online girdikten 1 dk sonra oyundan atıyor her hangi bir hata vermemektedir internet hızım 47 mb gelmekte pc yeni formatlanmış ve oyun sıfır kurulmuştur bu konuda desteğinizi bekliyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı