D Dogukanpasa Hectopat Katılım 12 Nisan 2015 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2015 #1 10 Haziran'da oyunu güncelledim orijinal oyun. Fakat Türkçe yama mevcuttu simdi güncelledikten sonra çalışma durduruldu diyor, sıkıntı nedir ? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2015
10 Haziran'da oyunu güncelledim orijinal oyun. Fakat Türkçe yama mevcuttu simdi güncelledikten sonra çalışma durduruldu diyor, sıkıntı nedir ?
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2015 #2 Dosyaların bütünlüklerini denetleyin.
D Dogukanpasa Hectopat Katılım 12 Nisan 2015 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2015 #3 ne yapıcam anlamadım ? Dosyalar Tamam soru ne olabilir silsem yuklesem oyunu o kadar ilerlettim @Recep Baltaş Lütfen Yardım Edermisiniz Çok Zor Durumdayım
ne yapıcam anlamadım ? Dosyalar Tamam soru ne olabilir silsem yuklesem oyunu o kadar ilerlettim @Recep Baltaş Lütfen Yardım Edermisiniz Çok Zor Durumdayım