Ferhan Dundar
Centipat
Ps 4'de GTA 5 Premium Online Edition ve büyük beyaz köpek balıgı kartı (paket) 86 TL civarı satın almayı düşünüyorum bu oyun mu? Ek paket mi?
Ps4 de satın alacamdaÜcretsizdi dostum o paket Epicgames store de yanılmıyorsam.
Birde ve büyük beyaz köpek balıgı kartı diyor o ne anlama geliyorAna oyunun ek paketi yok. Online için oyunun hemen başında mülk, araç, silah, garaj ve para veriyor. 86 TL gayet iyi bir fiyat. Alabilirsin.
Kafam karıştı yani ben bunu alırsam direkt normal GTA oynayabilir miyim?Ana oyunun ek paketi yok. Online için oyunun hemen başında mülk, araç, silah, garaj ve para veriyor. 86 TL gayet iyi bir fiyat. Alabilirsin.
kafam karıştı yani bunu alırsam normal gta oynayabilirmiyimAna oyunun ek paketi yok. Online için oyunun hemen başında mülk, araç, silah, garaj ve para veriyor. 86 TL gayet iyi bir fiyat. Alabilirsin.
Ana oyunun ek paketi yok. Online için oyunun hemen başında mülk, araç, silah, garaj ve para veriyor. 86 TL gayet iyi bir fiyat. Alabilirsin.
Kafam karıştı yani ben bunu alırsam direkt normal GTA oynayabilir miyim?
Kafam karıştı yani bunu alırsam normal GTA oynayabilir miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.