B baran kaplan Centipat Katılım 28 Haziran 2019 Mesajlar 3 Çözümler 1 29 Haziran 2019 #1 GTA 5'de oyun ayarlarımı sıfırlayınca grafiklerim böyle oldu. Yardım eder misiniz?
Çözüm B B baran kaplan 30 Haziran 2019 DemirS dedi: Oyununuz orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Oyun orijinal. 225893 dedi: Birkaç kişide de aynı sorun vardı, bence güncelleme hatası. Düzeltirler. Genişletmek için tıkla... Güncellemeleri yaptım her şeyin ama sorun düzelmedi. Ben de DirectX ayarlarını degiştirdim oyundan sorun düzeldi. Konu kilit.
DemirS dedi: Oyununuz orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Oyun orijinal. 225893 dedi: Birkaç kişide de aynı sorun vardı, bence güncelleme hatası. Düzeltirler. Genişletmek için tıkla... Güncellemeleri yaptım her şeyin ama sorun düzelmedi. Ben de DirectX ayarlarını degiştirdim oyundan sorun düzeldi. Konu kilit.
DemirS Kilopat Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2019 #2 Oyununuz orjinal mi? Artı 0 Eksi
2 225893 Hectopat Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 657 Makaleler 1 Çözümler 4 30 Haziran 2019 #3 Birkaç kişide de aynı sorun vardı, bence güncelleme hatası. Düzeltirler. Artı 0 Eksi
KS KS B baran kaplan Centipat Katılım 28 Haziran 2019 Mesajlar 3 Çözümler 1 30 Haziran 2019 #4 DemirS dedi: Oyununuz orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Oyun orijinal. 225893 dedi: Birkaç kişide de aynı sorun vardı, bence güncelleme hatası. Düzeltirler. Genişletmek için tıkla... Güncellemeleri yaptım her şeyin ama sorun düzelmedi. Ben de DirectX ayarlarını degiştirdim oyundan sorun düzeldi. Konu kilit. Artı 0 Eksi Çözüm
DemirS dedi: Oyununuz orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Oyun orijinal. 225893 dedi: Birkaç kişide de aynı sorun vardı, bence güncelleme hatası. Düzeltirler. Genişletmek için tıkla... Güncellemeleri yaptım her şeyin ama sorun düzelmedi. Ben de DirectX ayarlarını degiştirdim oyundan sorun düzeldi. Konu kilit.