GTA 5 "Please click Retry below to enter the game again" hatası

bad_wolf

Centipat
Herkese iyi geceler. Bende de aynı sorunlar var. Çalışıyordu bir sıkıntı yoktu. Sonra birden açmaz oldu. Tekrar yükledim olmadı, windows'u tekrar kurdum yine olmadı. Birkaç dll dosyasını attım v.s. olmadı. Çözüm bulamıyorum şimdi.

Linkte ProcessMonitor ile alınan log file var. Yardımcı olan olursa çok sevinirim.

Şu dosyaları silin bakalım.
C:\Windows\SysWOW64\vcruntime140.dll
C:\Windows\System32\vcruntime140.dll
C:\Windows\SysWOW64msvcp140.dll
C:\Windows\System32\msvcp140.dlll
Ve verdiğim paketlerin hepsini eksiksiz yükleyin.

Eğer benim için dediysen Sildim dosyları ama visual c++ var diye yüklemedi. Zaten yüklü diyor.

Sildikten sonra denedim tekrar ama olmadı yine.
Ne olur ne olmaz diye kaldırıp tekrar yükledim ama nafile.

Son düzenleme:
Tekrar rapor atar mısınız?
Bir de olay görüntüleyici atar mısınız?

Merhaba tekrardan,

Olay görüntüleyicide hata raporu yok. Sizinde paylaştığınız gibi yaptım ama oyunu açtığımda orada herhangi bir olay olmuyor. Yeniledim v.s. gelmedi.

ProcessMonitor ile aldığım hata raporu aşağıdaki linkte. Detay olsun diye klasördeki tüm gta exe lerini filtreleyip aldım sadece PlayGTAV.exe değil.

Çözdüm sonunda. 3. kez windows yükledim. Her zaman kurduğum uygulamaları bu sefer GTA 5 çalışıp çalışmadığını kere tek tek deneye deneye kurdum. Sonunda hataya sebep olan joystick için titreşimi aktif hale getiren bir driverın olduğunu anladım. Aslında bundan şüphelendiğim için 3. kez yükleme fikri geldi.

Herşeyi yükledim ve sıra buna gelince gta tekrar açılmadı. kaldırdım yine açılmadı. Çünkü sistemde hala açık kalıyormuş sildim diyip çokta silmiyormuş. Onuda halledince tekrar çalıştı. Sonunda dedim. Zafer edasıyla.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…