GTA 5 premium Edition 302 TL cdkeys.com Kara Cuma indirimleri

Hocam 16.59 dolar olarak gözüküyor bende.

1732906721458.png

Sağ üstten para birimi değişiyor.

Son düzenleme:
Konuyu açmışsınız da fiyatlar söylediğiniz gibi tam olarak değil.

Mesela Days Gone'a baktım rastgele. 9.79 dolar diyor. 339,67 TL ediyor ama sizin dediğiniz başka. Detroit de 318 TL, sizin dediğinizden fazla. Hogwarts da mesela dediğinizden fazla, doları mı yanlış hesaplıyorsunuz anlamıyorum.

Yani sırf birkaç indirim var diye kontrol etmeden keşke atmasaydınız bunları.
Yorumları okursanız benim yorumumu özellikle durumu anlarsınız, siteye ilk girdiğinizde varsayılan olarak İngiliz Sterlini cinsinden fiyat gösteriyor, arkadaş bunu dolar olarak algılamış ve onu TL ye çevirmiş. Yani arkadaşın yazdığı fiyatlar yanlış. Sitenin üst kısmında doları seçerseniz doğru fiyatlara ulaşıyorsunuz yorumumda belirttim.

Yorumları okursanız benim yorumumu özellikle durumu anlarsınız, siteye ilk girdiğinizde varsayılan olarak İngiliz Sterlini cinsinden fiyat gösteriyor, arkadaş bunu dolar olarak algılamış ve onu TL ye çevirmiş. Yani arkadaşın yazdığı fiyatlar yanlış. Sitenin üst kısmında doları seçerseniz doğru fiyatlara ulaşıyorsunuz yorumumda belirttim.
Yorumları da okudum, sizin yorumu da okudum. Durumu zaten anladım ve örnek vererek belirtmek istedim. Ve en azından kontrol ederek dikkat etmesi gerektiğini de belirtmek istedim çünkü yanlış yönlendirme oluyor bu günün sonunda.

Boş verin hocam onlar ağzına geleni söyler, verdiğiniz emeğe de saygı göstermezler. 20-30 TL indirim deyip geçerler. Her neyse. Rainbow Six: Siege indirim de mi acaba göremedim de ben?

Hocam umarım Steam'den almadınız. Epic Games'te 165 TL'ye düşmüş alabilirsiniz. Ve Epic Games'teki Deluxe edition.

Yok hocam daha almadım. Sanırım kış indirimlerinden alacağım. Ubisoft'ta indirime girmesini bekliyorum.

Siz bilirsiniz hocam ama Epic'teki indirim çok sağlam hem de Deluxe Edition aklınızda bulunsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı