GTA 5 premium Edition 302 TL cdkeys.com Kara Cuma indirimleri

Sizde hâla 13 dolar olarak mı gözüküyor?

Evet hocam sunucu hatası dediği için SS yükleyemiyorum.

20 30TL fark için Steam key almaya değmez.

Ayrıca RDR2 keyi 600TL yazmışsınız şu an Play Store'da Ultimate Edition hali 450TL.

GTA 5 270 TL daha ucuz.
Day's gone 160 TL daha ucuz.
Payday 2 80 TL daha ucuz.
Hogwarts Legacy 230 TL daha ucuz.
Arkham Collection 80 TL daha ucuz.
Gotham Knight 200 TL daha ucuz.
Injustice 2 legendary Edition 120 TL daha ucuz.
Ve sitede sayamadığım bir sürü indiirm.
Çoğu oyun Steam'de indirime bile girmedi.
20 30 lira fark değilmiş değil mi.

Son düzenleme:
Boşverin hocam onlar ağzına geleni söyler, verdiğiniz emeğe de saygı göstermezler. 20-30 tl indirim diyip geçerler. Her neyse. Rainbow Six Siege indirim de mi acaba göremedim de ben?

Ben mi yanlış anladım bilmiyorum fakat sitede para birimi £ gözüküyor bu dolar değil pound yani İngiltere Sterlini oluyor. Misal 13 dolar dediğiniz god of war 450 liraya gelirdi fakat dolar değil bu Pound sembolu. Yani 573 lira hesaplamayı ona göre yapın arkadaşlar, üstten dolar işaretini seçerseniz rakamların yükseldiğini görürsünüz.

Vallahi Hogwarts iyi fiyat bence Epic'den 330 gelmişti bana full sürüm.

Çok müteşekkir olurum.

Hocam Steam'de indirimdeymiş bir göz atın isterseniz.

Hocam bazıları pound bazıları dolar olarak gözüküyor para birimi seçmeme rağmen farklı geliyorlar.

Konuyu açmışsınız da fiyatlar söylediğiniz gibi tam olarak değil.

Mesela Days Gone'a baktım rastgele. 9.79 dolar diyor. 339,67 TL ediyor ama sizin dediğiniz başka. Detroit de 318 TL, sizin dediğinizden fazla. Hogwarts da mesela dediğinizden fazla, doları mı yanlış hesaplıyorsunuz anlamıyorum.

Yani sırf birkaç indirim var diye kontrol etmeden keşke atmasaydınız bunları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…