erennvza Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #1 Oyun sarar mı sizce? Önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2022
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.276 Çözümler 125 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 20 Kasım 2022 #2 Hiç oynamadınız mı?
erennvza Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #3 steelumut dedi: Hiç oynamadınız mı? Genişletmek için tıkla... oynadim da tavsiye aliyorum
unlokidmurat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 1.560 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #4 Online için arkadaşların yoksa biraz sıkıcı geçebilir, hikaye modu efsane zaten orasını karıştırmaya gerek yok.
Online için arkadaşların yoksa biraz sıkıcı geçebilir, hikaye modu efsane zaten orasını karıştırmaya gerek yok.
erennvza Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #5 unlokidmurat dedi: Online için arkadaşların yoksa biraz sıkıcı geçebilir, hikaye modu efsane zaten orasını karıştırmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... zaten pre editionda hem online hemde hikaye modu yokmu ve sadece hikaye modunun oldugu modda indirim yok ü
unlokidmurat dedi: Online için arkadaşların yoksa biraz sıkıcı geçebilir, hikaye modu efsane zaten orasını karıştırmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... zaten pre editionda hem online hemde hikaye modu yokmu ve sadece hikaye modunun oldugu modda indirim yok ü
unlokidmurat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 1.560 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2022 #6 erennvza dedi: zaten pre editionda hem online hemde hikaye modu yokmu ve sadece hikaye modunun oldugu modda indirim yok ü Genişletmek için tıkla... İkiside mevcut, ben yok diye bir şey demedim.
erennvza dedi: zaten pre editionda hem online hemde hikaye modu yokmu ve sadece hikaye modunun oldugu modda indirim yok ü Genişletmek için tıkla... İkiside mevcut, ben yok diye bir şey demedim.
3 370655 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 21 Kasım 2022 #7 Online için diyorsanız evet sarar. Hikayesi de bence tekrar oynatır.
hudson51 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 3.053 Çözümler 4 21 Kasım 2022 #8 erennvza dedi: Oyun sarar mı sizce? Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Net verilir ve net sarar. Sadece ana hikayesi dahi 25-30 saat sürüyor. Online kısmına girersen hayatını bile harcarsın o kadar sarıyor
erennvza dedi: Oyun sarar mı sizce? Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Net verilir ve net sarar. Sadece ana hikayesi dahi 25-30 saat sürüyor. Online kısmına girersen hayatını bile harcarsın o kadar sarıyor