FedeArek Femtopat Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #1 Selam dostlar, param 1K TL kadar olmadığı için Enhanced'i alamıyorum. Premium Edition'u Epic'te 741 TL'ye alsam Enhanced geliyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2025
Selam dostlar, param 1K TL kadar olmadığı için Enhanced'i alamıyorum. Premium Edition'u Epic'te 741 TL'ye alsam Enhanced geliyor mu?
Charaa Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 944 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #2 Ben GTA 5'e sahip olmak yeterli diye biliyorum. Epic'te bedava olduğu zaman almıştım GTA 5'i. Benim kütüphaneme gelmiş Enhanced Edition.
Ben GTA 5'e sahip olmak yeterli diye biliyorum. Epic'te bedava olduğu zaman almıştım GTA 5'i. Benim kütüphaneme gelmiş Enhanced Edition.
Nyxa Hectopat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.416 Makaleler 1 Çözümler 4 21 Nisan 2025 #3 Epic'te şu an tek versiyon var gözüküyor. İçine girince otomatik Enhanced oluyor. Grand Theft Auto V Enhanced | PC için GTA V'i Bugün İndir - Epic Games Store PC için Grand Theft Auto V Enhanced'i Epic Games'ten indir ve oyna. Grand Theft Auto Online, Criminal Enterprise Başlangıç Paketi ve daha fazlasını içerir. store.epicgames.com
Epic'te şu an tek versiyon var gözüküyor. İçine girince otomatik Enhanced oluyor. Grand Theft Auto V Enhanced | PC için GTA V'i Bugün İndir - Epic Games Store PC için Grand Theft Auto V Enhanced'i Epic Games'ten indir ve oyna. Grand Theft Auto Online, Criminal Enterprise Başlangıç Paketi ve daha fazlasını içerir. store.epicgames.com
Juhrien Picopat Katılım 29 Mart 2025 Mesajlar 509 Makaleler 1 Çözümler 3 21 Nisan 2025 #4 Oyunun hangi sürümünü alırsanız alın fark etmiyor. Oyuna sahipseniz Enhanced versiyonu da geliyor yanında.
Oyunun hangi sürümünü alırsanız alın fark etmiyor. Oyuna sahipseniz Enhanced versiyonu da geliyor yanında.
Esat Yörük Femtopat Katılım 20 Nisan 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i7 (14. nesil) NVIDIA GeForce RTX 4070 SUPER (12 GB) 32 GB RAM 2 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek İstihbarat Görevlisi 21 Nisan 2025 #5 Ana oyuna sahip olduğunuzda Enhanced versiyonu da ücretsiz olarak kütüphanenize ekleniyor.