AYDIN12 Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 343 Yer Ekranda Senin Konuna Bakıyor Ve Yardımcı Oluyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #1 Merhaba hocalar Mr. Philips görevinde tam burada takılı kalıyor ve menüye falan hiçbir şekilde dönemiyorum. Denediğim yöntemler: Oyunun dilini değiştirdim. Altyazıları kapattım. Yoldan çıkarken iki yol var, videodaki adamın gittiği yoldan gittim. Bahsettiğim yer: Dakika 4.26. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2021
Merhaba hocalar Mr. Philips görevinde tam burada takılı kalıyor ve menüye falan hiçbir şekilde dönemiyorum. Denediğim yöntemler: Oyunun dilini değiştirdim. Altyazıları kapattım. Yoldan çıkarken iki yol var, videodaki adamın gittiği yoldan gittim. Bahsettiğim yer: Dakika 4.26. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 1 Nisan 2021 #2 Bölüm baştan almayı denedin mi?
AYDIN12 Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 343 Yer Ekranda Senin Konuna Bakıyor Ve Yardımcı Oluyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #3 Hocam tüm bunları tek tek yaptığım için sizce. HACIDANİKİNCİEL dedi: Bölüm baştan almayı denedin mi? Genişletmek için tıkla...
Hocam tüm bunları tek tek yaptığım için sizce. HACIDANİKİNCİEL dedi: Bölüm baştan almayı denedin mi? Genişletmek için tıkla...
HackerMulayim Decipat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.510 Çözümler 11 Yer Yer 1 Nisan 2021 #4 Oyun CD mi?
AYDIN12 Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 343 Yer Ekranda Senin Konuna Bakıyor Ve Yardımcı Oluyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #5 HackerMulayim dedi: Oyun CD mi? Genişletmek için tıkla... Hard diskin içinde yüklü yani dijital.
HackerMulayim Decipat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.510 Çözümler 11 Yer Yer 1 Nisan 2021 #6 AYDIN12 dedi: Hard diskin içinde yüklü yani dijital. Genişletmek için tıkla... Crack ise normal eğer satın aldıysanız tekrar yükleyin crack ise tekrar yükleyin ya da Full Save atın.
AYDIN12 dedi: Hard diskin içinde yüklü yani dijital. Genişletmek için tıkla... Crack ise normal eğer satın aldıysanız tekrar yükleyin crack ise tekrar yükleyin ya da Full Save atın.
E ege7 Femtopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #7 Bir bölümde birden fazla hata yaparsak bölümü atlıya biliyorduk hata yaparak bölümü geçmeyi deneyebilirsiniz.
Bir bölümde birden fazla hata yaparsak bölümü atlıya biliyorduk hata yaparak bölümü geçmeyi deneyebilirsiniz.
AYDIN12 Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 343 Yer Ekranda Senin Konuna Bakıyor Ve Yardımcı Oluyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #8 Hocam ben oyunu kendim bitirmek istiyorum Full Save yapmasını bende biliyorum oysa. ege7 dedi: Bir bölümde birden fazla hata yaparsak bölümü atlıya biliyorduk hata yaparak bölümü geçmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ama trevor ile ilk tanıştığımız an ne yaparak görevi iptal edebilirim ve bunun sınırı 3 kere hata yapınca kare işareti ile atlanıyor.
Hocam ben oyunu kendim bitirmek istiyorum Full Save yapmasını bende biliyorum oysa. ege7 dedi: Bir bölümde birden fazla hata yaparsak bölümü atlıya biliyorduk hata yaparak bölümü geçmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ama trevor ile ilk tanıştığımız an ne yaparak görevi iptal edebilirim ve bunun sınırı 3 kere hata yapınca kare işareti ile atlanıyor.
Matrixxx7 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Mayıs 2015 Mesajlar 1.856 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İhracat departmanı 3 Nisan 2021 #9 Sıcaklık ne durumda? Bakım yapın detaylı. HDD sıkıntılı da olabilir.
Rogfan123 Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 1.835 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #10 Ps3 oyunu 30fps oynatıyo fan temizleme yapın.