Arkadaşlar benim kafam pek hikaye tarzı oyunlara basmıyor. Benim amacım günde 1 2 saat uçayım kaçayım şeklinde oyun oynamak. GTA 5 almayı düşünüyorum. 90TL şu an sizce alınır mı? Ve en çok merak ettiğim şey GTA 5 PS4 için hala güncelleme alıyor mu?
sizin gibi günde bir iki saat kafa rahatlatmak için oyun oynayanlara casual gamer deniyor. Hikayesi olmayan yada arka planda olan oyunlar oynayabilirsiniz; Far Cry serisi Assassin's Creed serisi ve Just Cause (3 ve 4) oynayabilirsiniz
Ben de gta 5 aldım ps4 için ama umduğumu pek bulmadım hikaye bakımından falan biraz sıkıcı geldi bana ama sana kalmış diyeyim. Şuan en güncel olan ps4 serisi olduğu için ve ps5 çıktığı dönemde de fişi çekilmeyeceğine göre ki ps4 çıktığı dönemlerde ps3 hala güncelleme almaktaydı eğer rock star games oyuna ekleme yapmaya devam edecek olursa güncelleme devam eder. Yani firma ile alakalı ps ile değil
90₺ ise bekleyebilirsen alma bence. Aralık'tan beri 4-5 kere 50-60₺ oldu GTA V. Bir sonraki büyük indirimde 50₺ olur muhtemelen. Ben de 50₺ olmasını bekliyorum.
GTA V alın, tek kişilik modundan sıkılınca çok oyunculu oynarsınız. Just Cause 3 XL sahibiyim oynama süresi maksimum 30 saat sonra hep aynı şeyleri yapmak sıkıyor.