GTA 5 PS5 ve Xbox Series X Çıkış Tarihi Açıklandı

Oynamayın bence hocam. Bekleyin. Tabii siz bilirsiniz.

Oynadım bitirdim yine de gayet güzeldi. Ben çok takmıyorum bu mevzuları. Sadece RTX çok hoşuma giden teknoloji
Yüksek ihtimalle One X ve PS4 Pro farkı.
XSX'de One X ayarında çalışırken PS5'de PS4 Pro ayarında çalışmasından dolayı olabilir.

Öyle zaten hocam. Şu PS4 Pro gibi oynamaktan bıktık artık

@Lintos hayatımda sanırım ilk kez bu kadar rezil oldum
Oyuna 1 saat önce 60 FPS patch gelmiş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1 ay önce 30FPS'te bitirdim. Sağlık olsun. TLOU3'e artık.
Benim anlamadığım şu bu oyunda artık seçenek sunulmaya başlanıyormuş.
Performans ve çözünürlük diye. Çözünürlük 30FPS ama gerçek 4K mı oldu?
Ayrıca bu oyunda direkt olarak 4K ( NATİVE ) 60FPS beklerdim. Ya makine güçsüz ya da iyi optimize edememişler.

Başka bir şey istesem olurmuş sanırım. Tam "Keşke 60 FPS gelseymiş" derken gelmiş güncelleme.

@KİNGSEMİH Aslında iki modda da 4K olabilir. DF incelemesini izleyemedim ama tahminim kalite modunda "ambient occlusion" gibi görüntü güzelleştirici özellikler olabilir.

@KİNGSEMİH Aslında iki modda da 4K olabilir. DF incelemesini izleyemedim ama tahminim kalite modunda "ambient occlusion" gibi görüntü güzelleştirici özellikler olabilir.

Olabilir evet. PS5'e özel yapsalarmış keşke. Oyunu DualSense uyumluluğu için bir kere daha oynardım.

Hayır.
Fakat garip bir şekilde PS5'de 1920x2160 (4K'nın yarısı) çalışırken Xsx'de 3840x2160 (4K) çalışıyor.

Series X'te daha fazla FPS alırsın, doğal.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…