K kayra kantar Hectopat Katılım 16 Temmuz 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2015 #1 Merhaba arkadaşlar, öncelikle sistemimi söyliyeyim. Her şey iyi fakat işlemci sorun olacak gibi geliyor. INTEL CORE 2 QUAD CPU Q8200 2.33 GHZ İŞLEMCİM VAR 4 ÇEKİRDEK 64 BİT İŞLETİM SİSTEMİ WİNDOWS 7 10 GB RAM ASUS NVİDİA GEFORCE GTX 960 EKRAN KARTIM 1 TELEBAYT DAHİLİ HARDDİSK 1 TELEBAYTTA HARİÇİ HARDİSK Bu sistem ile video çekersem highta kaldırır mı? Okuduğunuz için teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2015
Merhaba arkadaşlar, öncelikle sistemimi söyliyeyim. Her şey iyi fakat işlemci sorun olacak gibi geliyor. INTEL CORE 2 QUAD CPU Q8200 2.33 GHZ İŞLEMCİM VAR 4 ÇEKİRDEK 64 BİT İŞLETİM SİSTEMİ WİNDOWS 7 10 GB RAM ASUS NVİDİA GEFORCE GTX 960 EKRAN KARTIM 1 TELEBAYT DAHİLİ HARDDİSK 1 TELEBAYTTA HARİÇİ HARDİSK Bu sistem ile video çekersem highta kaldırır mı? Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Tuna Yücer Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 4.664 Makaleler 12 Çözümler 1 Yer Türkiye, Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2015 #2 Video çektiğin anda sıkıntılar başlayacaktır.
qanca Kilopat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 241 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2015 #3 Sevgili kardeşim, bir kere " TELEBAYT" değil "Terabayt" dır. İkinci olarak işlemcinin sıkıntı çıkarıp çıkarmayacağını videolar ile öğrenebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sevgili kardeşim, bir kere " TELEBAYT" değil "Terabayt" dır. İkinci olarak işlemcinin sıkıntı çıkarıp çıkarmayacağını videolar ile öğrenebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et