N nunas Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #1 Epic Games'te GTA 5 Enhanced Edition indirdim ve Quadcopter-Redux-Guide/ReadMe.md at main · fredakilla/Quadcopter-Redux-Guide bu modu kurdum her şey iyi güzel ama g ye basınca yani drone kontrollerine geçmeye çalışınca oyun çoküyor.
Epic Games'te GTA 5 Enhanced Edition indirdim ve Quadcopter-Redux-Guide/ReadMe.md at main · fredakilla/Quadcopter-Redux-Guide bu modu kurdum her şey iyi güzel ama g ye basınca yani drone kontrollerine geçmeye çalışınca oyun çoküyor.
ImSTICK Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.390 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #2 nunas dedi: Epic Games'te GTA 5 Enhanced Edition indirdim ve Quadcopter-Redux-Guide/ReadMe.md at main · fredakilla/Quadcopter-Redux-Guide bu modu kurdum her şey iyi güzel ama g ye basınca yani drone kontrollerine geçmeye çalışınca oyun çoküyor. Genişletmek için tıkla... Mod legacy versiyonu için.
nunas dedi: Epic Games'te GTA 5 Enhanced Edition indirdim ve Quadcopter-Redux-Guide/ReadMe.md at main · fredakilla/Quadcopter-Redux-Guide bu modu kurdum her şey iyi güzel ama g ye basınca yani drone kontrollerine geçmeye çalışınca oyun çoküyor. Genişletmek için tıkla... Mod legacy versiyonu için.
N nunas Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #3 Sağ olun legacy sürümünü indirmeye koydum.