Mesut Arda
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Anakart: ASUS Prime B450M-K II İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X Ram: CRUCIAL 2x16 GB SSD: CRUCIAL P3 Plus 500 GB M2 Ekran Kartı: Zotac Gaming Nvidia RTX 4060 İşlemci Soğutucu: Zalman Alpha A24
- Meslek
- Öğrenci
- RAM
- 8 GB DDR3
- Ekran kartı
- AMD Radeon R5 M430
- Anakart
- Lenovo Ideapad v110 80v2
- İşlemci
- Intel Core i5-7200U 2.50GHz
Öncelikle iyi günler dilerim. Orijinal Steam sürümü GTA 5'im var, Online hoşuma gitmediği için LSPDFR ve eup kurdum. Başta sorun yoktu olması gerektiği gibi çalışıyordu. Sonrasında oyun güncellendi bu yüzden bütün dosyaları silip oyunu baştan yükledim ter temiz bir kurulum yaptım ve tekrar modladım. Bu sefer "alpr" ve gerektirdiği birkaç modu yüklemek istedim ama hata verdiler biraz da üşengeçlikten uğraşmak istemedim bir süre oynamadım oyunu.
Dün tekrardan bir bakayım diye girdim oyuna mini bir güncelleme gelmiş sanırım. Güncellemeyi yaptım arkasından Scripthook'u güncelledim ve önce oyunu ardından rage plugin Hook'u çalıştırdım ama rage ilk kurulum ekranıyla çıktı karşıma ve bu oyun sürümü desteklenmiyor dedi. Ben de Lcpdfr'dan LSPDFR mod dosyalarını indirdim ve bütün mod dosyalarını yeniledim. Rage'e kurulum yaptım ve ilk çalıştırmaya izin vermeden kapattım çünkü pluginlerle beraber açılmıyor oyun. Normal bir şekilde başlatıp story moda girdiğimde bir süre yüklenme ekranı devam ediyor sonrasında arka plan resmi kayboluyor ve birkaç saniye sonra "err_fıl_pack_1" hatasını alıyorum. Tekrardan sıfır kurulumla uğraşmak istemediğim için bu konuyu açtım çözüm bulunamazsa temiz kurulum yapacağım. Şimdiden teşekkürler ve iyi sosyaller efendim
Dün tekrardan bir bakayım diye girdim oyuna mini bir güncelleme gelmiş sanırım. Güncellemeyi yaptım arkasından Scripthook'u güncelledim ve önce oyunu ardından rage plugin Hook'u çalıştırdım ama rage ilk kurulum ekranıyla çıktı karşıma ve bu oyun sürümü desteklenmiyor dedi. Ben de Lcpdfr'dan LSPDFR mod dosyalarını indirdim ve bütün mod dosyalarını yeniledim. Rage'e kurulum yaptım ve ilk çalıştırmaya izin vermeden kapattım çünkü pluginlerle beraber açılmıyor oyun. Normal bir şekilde başlatıp story moda girdiğimde bir süre yüklenme ekranı devam ediyor sonrasında arka plan resmi kayboluyor ve birkaç saniye sonra "err_fıl_pack_1" hatasını alıyorum. Tekrardan sıfır kurulumla uğraşmak istemediğim için bu konuyu açtım çözüm bulunamazsa temiz kurulum yapacağım. Şimdiden teşekkürler ve iyi sosyaller efendim
Son düzenleyen: Moderatör: