russtha Hectopat Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 442 Çözümler 3 Yer Bursa 9 Haziran 2022 #1 RAM 16GB Corsair 2x8 Ekran kartı NVIDIA GeForce GTX 1650 Anakart Asustek computer ınc. Prime B450M-A II İşlemci AMD Ryzen 5 3600 6-Core Processor Selam, oyuna girerken Ragemp'ye atıyor ve yüklenmeye başlıyor. Ondan sonra normal GTA V'e atıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Daha dün oyuna girmiştim ve bir sorun yaşamamıştım. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2022
Selam, oyuna girerken Ragemp'ye atıyor ve yüklenmeye başlıyor. Ondan sonra normal GTA V'e atıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Daha dün oyuna girmiştim ve bir sorun yaşamamıştım.
Joachim Peiper Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 616 Çözümler 3 9 Haziran 2022 #2 Hocam ben bu hatayı modeme reset attıktan sonra çözmüştüm, başka çaresi yok sanırım. Artı 0 Eksi
KS KS russtha Hectopat Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 442 Çözümler 3 Yer Bursa 9 Haziran 2022 #3 Joachim Peiper dedi: Hocam ben bu hatayı modeme reset attıktan sonra çözmüştüm, başka çaresi yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bilgisayarı kapatıp açınca düzeldi. Artı 0 Eksi
Joachim Peiper dedi: Hocam ben bu hatayı modeme reset attıktan sonra çözmüştüm, başka çaresi yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bilgisayarı kapatıp açınca düzeldi.