ns sec Decapat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 272 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #1 Chromium virüs değil midir? Bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Oyunu orijinal indiriyorum(yani indirdim). Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2022
Chromium virüs değil midir? Bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Oyunu orijinal indiriyorum(yani indirdim).
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.973 Makaleler 26 Çözümler 519 30 Ocak 2022 #2 Virüs ile alakası yok. Orijinal oyun indirmişsiniz zaten ne virüsü olsun? Yapımcının bir bildiği var ki yazmış onu oraya. Chromium, günümüzde kullandığımız tarayıcıları oluşturan bir altyapı gibi düşünün. Chromium - Vikipedi tr.wikipedia.org
Virüs ile alakası yok. Orijinal oyun indirmişsiniz zaten ne virüsü olsun? Yapımcının bir bildiği var ki yazmış onu oraya. Chromium, günümüzde kullandığımız tarayıcıları oluşturan bir altyapı gibi düşünün. Chromium - Vikipedi tr.wikipedia.org