T tazylee1 Kilopat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 164 27 Temmuz 2020 #1 Epic Games'den GTA 5'e girerken email ve şifremi yazıyorum reCAPTCHA yı da onaylıyorum uzun sürse de. Sonrasında genede açılmıyor ne yapmalıyım 30 dk'dır deniyorum.
Epic Games'den GTA 5'e girerken email ve şifremi yazıyorum reCAPTCHA yı da onaylıyorum uzun sürse de. Sonrasında genede açılmıyor ne yapmalıyım 30 dk'dır deniyorum.
GoodBye^^ Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2014 Mesajlar 1.292 Çözümler 15 27 Temmuz 2020 #2 İlkinde olmasa bile diğer gelen resimde söylenen nesne gelmeyene kadar seçin reCAPTCHA üzerinden. Gelmediğinde Verify'e tıklayıp girin. Artı 0 Eksi
İlkinde olmasa bile diğer gelen resimde söylenen nesne gelmeyene kadar seçin reCAPTCHA üzerinden. Gelmediğinde Verify'e tıklayıp girin.
CemalX Hectopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 18 27 Temmuz 2020 #3 Aynı hata bendede bulunmaktaydı 1 haftanın ardından tekrar denediğimde sorun kalmamıştı Artı 0 Eksi
KS KS T tazylee1 Kilopat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 164 27 Temmuz 2020 #4 GoodBye^^ dedi: İlkinde olmasa bile diğer gelen resimde söylenen nesne gelmeyene kadar seçin reCAPTCHA üzerinden. Gelmediğinde Verify'e tıklayıp girin. Genişletmek için tıkla... Yapıyorum bazen tick işareti oluyor sonrasında missing or invaild captcha diyor Artı 0 Eksi
GoodBye^^ dedi: İlkinde olmasa bile diğer gelen resimde söylenen nesne gelmeyene kadar seçin reCAPTCHA üzerinden. Gelmediğinde Verify'e tıklayıp girin. Genişletmek için tıkla... Yapıyorum bazen tick işareti oluyor sonrasında missing or invaild captcha diyor