Falconn06 Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 369 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri NVIDIA GEFORCE GTX 1650 - AMD R5 3500X Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #1 RAM 16 GB Ekran kartı NVIDIA GEFORCE GTX 1650 TUF Anakart Asus Prime B450M-K II İşlemci AMD Ryzen 5 3500X GTA 5'e Redux modu kurdum. Oyuna giriyorum fakat activation required diyor. Hiçbir şekilde çözemedim.
GTA 5'e Redux modu kurdum. Oyuna giriyorum fakat activation required diyor. Hiçbir şekilde çözemedim.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 14 Nisan 2024 #2 Redux bazı ana dosyaları da değiştiriyor, belki değiştirdikleri korsan sürümün modlanmış dosyaları olabilir. Artı 0 Eksi
Redux bazı ana dosyaları da değiştiriyor, belki değiştirdikleri korsan sürümün modlanmış dosyaları olabilir.
Vicefly Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 308 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri İ3 5005u intel hdgraphichs 5500 4gb ram 120gb netac ssd Cinsiyet Erkek Meslek spor salonunda staj 14 Nisan 2024 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et deneyin hocam bunu bir. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et deneyin hocam bunu bir.
KS KS Falconn06 Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 369 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri NVIDIA GEFORCE GTX 1650 - AMD R5 3500X Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #4 Vicefly dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et deneyin hocam bunu bir. Genişletmek için tıkla... Bu işe yaramadı, bunu denemiştim. Artı 0 Eksi
Vicefly dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et deneyin hocam bunu bir. Genişletmek için tıkla... Bu işe yaramadı, bunu denemiştim.