SlayMe Kilopat Katılım 27 Mart 2017 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2019 #1 Steam'den GTA 5 ürününü satın almıştım ardından açıp Rockstar hesabımda oynayabiliyordum. Bilgisayara format attım oyunu indirdim tekrar Rockstar hesabına veya launcherine girmeye çalıştığımda şu hata ile karşılaşıyorum. Daha öncesinde giriş sağlayabiliyordum. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2019
Steam'den GTA 5 ürününü satın almıştım ardından açıp Rockstar hesabımda oynayabiliyordum. Bilgisayara format attım oyunu indirdim tekrar Rockstar hesabına veya launcherine girmeye çalıştığımda şu hata ile karşılaşıyorum. Daha öncesinde giriş sağlayabiliyordum.
Kutad-gu Bilig Hectopat Katılım 3 Ekim 2018 Mesajlar 231 31 Aralık 2019 #2 Rockstar launcher'dan mı girmeye çalıştın? Ve yahut hangi hesaptan giriyorsan o hesabının Social Club bağlantısını bir kontrol et. Artı 0 Eksi
Rockstar launcher'dan mı girmeye çalıştın? Ve yahut hangi hesaptan giriyorsan o hesabının Social Club bağlantısını bir kontrol et.
KS KS SlayMe Kilopat Katılım 27 Mart 2017 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2019 #3 Kutad-gu Bilig dedi: Rockstar launcher'dan mı girmeye çalıştın? Ve yahut hangi hesaptan giriyorsan o hesabının Social Club bağlantısını bir kontrol et. Genişletmek için tıkla... Steamden oyna tuşuna basınca launcheri açıyor. Artı 0 Eksi
Kutad-gu Bilig dedi: Rockstar launcher'dan mı girmeye çalıştın? Ve yahut hangi hesaptan giriyorsan o hesabının Social Club bağlantısını bir kontrol et. Genişletmek için tıkla... Steamden oyna tuşuna basınca launcheri açıyor.