Krakenzz Kilopat Katılım 5 Mayıs 2019 Mesajlar 331 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2019 #1 Arkadaşlar geçen hafta GTA 5 aldım. Offline hatası ile karşılaştım ve o hatayı düzeltebildim. Ancak şimdidide Social Club'da (oyun içi) "Rockstar game servers are unavaible right now. Please try again later." hatasını veriyor. Lütfen yardımcı olun. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2019
Arkadaşlar geçen hafta GTA 5 aldım. Offline hatası ile karşılaştım ve o hatayı düzeltebildim. Ancak şimdidide Social Club'da (oyun içi) "Rockstar game servers are unavaible right now. Please try again later." hatasını veriyor. Lütfen yardımcı olun.
Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.600 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2019 #2 geçen gün oyunun sunucularında sorun vardı pc sürümü için ama bügün yok eğer bügün diyorsan pardon başka sorunla karıştırdım sanırım Artı 0 Eksi
geçen gün oyunun sunucularında sorun vardı pc sürümü için ama bügün yok eğer bügün diyorsan pardon başka sorunla karıştırdım sanırım
Maveraünnehir Decapat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 97 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Temmuz 2019 #3 Aynı sorunu ben de PS4'te yaşıyordum. Çok yerden araştırdım fakat çözümünü bulamadım. Son olarak oyunu sildim ve yeniden yükledim. Çözülmüştü. Artı 0 Eksi
Aynı sorunu ben de PS4'te yaşıyordum. Çok yerden araştırdım fakat çözümünü bulamadım. Son olarak oyunu sildim ve yeniden yükledim. Çözülmüştü.
Morukzi Decapat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #4 Eğer eve gelen internet, güvenli internet ise onu internet sağlayıcınızdan değiştirmeyi deneyin. Sıkıntı genelde o oluyor. Artı 0 Eksi
Eğer eve gelen internet, güvenli internet ise onu internet sağlayıcınızdan değiştirmeyi deneyin. Sıkıntı genelde o oluyor.