Emirrr.. Femtopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 45 13 Temmuz 2020 #1 Şimdi ben GTA'da "Social Club retry connection" yazıyor tıklıyorum olmuyor, sonra Steam'den Online gire tıklıyorum karşıma "The Rockstar Game Services are unavailable right now." yazıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2020
Şimdi ben GTA'da "Social Club retry connection" yazıyor tıklıyorum olmuyor, sonra Steam'den Online gire tıklıyorum karşıma "The Rockstar Game Services are unavailable right now." yazıyor.
A AidenPearce Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 3.871 Çözümler 25 13 Temmuz 2020 #2 Anlıyorum, bu konuyu bilgilendirme amaçlı mı açtın yoksa yardım mı istiyorsun? Artı 0 Eksi
mizzy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 1.879 Çözümler 10 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem MSI RX 6800 Gaming Z Trio 16GB | Ryzen 5 7600 | 32 GB 6000MHz DDR5 Ram | Monitör Dell S2721DGFA 27" 2K 165hz IPS | Klavye Theory TH80 Pro | Mouse Razer Viper V3 Pro Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2020 #3 Şu anda serverlar müsait değil diyor, büyük ihtimal bakımdadır serverlar birkaç saate düzelir. Artı 0 Eksi
KS KS Emirrr.. Femtopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 45 13 Temmuz 2020 #4 mizzy dedi: Şu anda serverlar müsait değil diyor, büyük ihtimal bakımdadır serverlar birkaç saate düzelir. Genişletmek için tıkla... Mod fln yükledim ondan diye düşündim Mod fln yüklemiştim sildim ondan düşündim teşekkürler AidenPearce dedi: Anlıyorum, bu konuyu bilgilendirme amaçlı mı açtın yoksa yardım mı istiyorsun? Genişletmek için tıkla... AidenPearce dedi: Anlıyorum, bu konuyu bilgilendirme amaçlı mı açtın yoksa yardım mı istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Yardım AidenPearce dedi: Anlıyorum, bu konuyu bilgilendirme amaçlı mı açtın yoksa yardım mı istiyorsun? Genişletmek için tıkla... AidenPearce dedi: Anlıyorum, bu konuyu bilgilendirme amaçlı mı açtın yoksa yardım mı istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 13 Temmuz 2020 Artı 0 Eksi
mizzy dedi: Şu anda serverlar müsait değil diyor, büyük ihtimal bakımdadır serverlar birkaç saate düzelir. Genişletmek için tıkla... Mod fln yükledim ondan diye düşündim Mod fln yüklemiştim sildim ondan düşündim teşekkürler AidenPearce dedi: Anlıyorum, bu konuyu bilgilendirme amaçlı mı açtın yoksa yardım mı istiyorsun? Genişletmek için tıkla... AidenPearce dedi: Anlıyorum, bu konuyu bilgilendirme amaçlı mı açtın yoksa yardım mı istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Yardım AidenPearce dedi: Anlıyorum, bu konuyu bilgilendirme amaçlı mı açtın yoksa yardım mı istiyorsun? Genişletmek için tıkla... AidenPearce dedi: Anlıyorum, bu konuyu bilgilendirme amaçlı mı açtın yoksa yardım mı istiyorsun? Genişletmek için tıkla...