GTA 5 Rockstar Games hesabı nasıl kaldırılır?

egednc

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, Epic Games çok önceden bedava GTA 5 dağıtmıştı hatırlarsınız ki, o zaman bir arkadaşım vardı. Çocuk demişti PC GTA 5 kaldırır mı deneyeyim verir misin demişti bende vermiştim. Çocuk sanalı bıraktı sonra falan şimdi yeni PC aldım GTA 5 girdim. Oyuna vs girebiliyorum fakat mesela onun hesap açık furkandurmazer35 diyor mesela çocukla konuştuk hesabın hiçbirşeyini hatırlamıyor oyunun içinden Home tuşundan girebiliyorum yine de Rockstar menüsüne falan. Nasıl yapacağım bu arkadaşın hesabını kaldırmak istiyoruz kendi Rockstar hesabımı bağlamak istiyorum. Herkes demiş unlinked yap falan, Epic Games sitesinde nedense görünmüyor GTA 5'ya da Rockstar.

Eki Görüntüle 1061920

Rockstar'a talep açmayı bilmiyorum talep aç diyeceksiniz büyük ihtimal. Nasıl açıldığını çok detaylı gösterirse biri çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar, Epic Games çok önceden bedava GTA 5 dağıtmıştı hatırlarsınız ki, o zaman bir arkadaşım vardı. Çocuk demişti PC GTA 5 kaldırır mı deneyeyim verir misin demişti bende vermiştim. Çocuk sanalı bıraktı sonra falan şimdi yeni PC aldım GTA 5 girdim. Oyuna vs girebiliyorum fakat mesela onun hesap açık furkandurmazer35 diyor mesela çocukla konuştuk hesabın hiçbirşeyini hatırlamıyor oyunun içinden Home tuşundan girebiliyorum yine de Rockstar menüsüne falan. Nasıl yapacağım bu arkadaşın hesabını kaldırmak istiyoruz kendi Rockstar hesabımı bağlamak istiyorum. Herkes demiş unlinked yap falan, Epic Games sitesinde nedense görünmüyor GTA 5'ya da Rockstar.

Eki Görüntüle 1061920

Rockstar'a talep açmayı bilmiyorum talep aç diyeceksiniz büyük ihtimal. Nasıl açıldığını çok detaylı gösterirse biri çok sevinirim.

Rockstar'ın sitesinden.

Eki Görüntüle 1061920

Epic Games ve Social Club hesabı bağlandıktan sonra bağlantısını kaldırıp başka bir e posta ile bağlarsanız GTA 5 giremeyebilirsiniz ama e posta adresini değiştirirseniz Epic Games ve Social Club hesabının hiçbir sıkıntı yaşamadan GTA 5 Online ve story mode girebilirsin.

Sadece 1 kez Epic Games ve Social Club hesabını bağladıktan sonra eğer bağlantılı olan hesabı kaldırırsan GTA 5 giriş yapazsın çünkü hesabı bağladığın andan itibaren key sadece 1 kez aktifleştirilebiliyor Rockstar destek talebi açma ne kadar işe yarar bilmiyorum çünkü e postasını bilmiyormuş.

Rockstar support bağlantısı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı