valazquez Decapat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #1 GTA 5 roleplay düzgün RP yapan server arıyorum, bildiğiniz varsa lütfen yazar mısınız?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 20 Ocak 2021 #2 Kesinlikle Seven Roleplay öneririm. Sesli iletişimli sunuculardan çok daha iyi.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #3 Zamanında Sunborn(?) epey meşhurdu. Ama sanırsam girmek epey zordu.
For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.292 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 21 Ocak 2021 #4 SevenRP öneririm, Whoop RP öneririm, Creep'N RP öneririm.
YiğitSRN Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.484 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #5 valazquez dedi: GTA 5 roleplay düzgün RP yapan server arıyorum, bildiğiniz varsa lütfen yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... 99 Roleplay, Wox Roleplay, Red Roleplay ve EDRP bir sürü sunucu var ayrıca FiveM saatinizi yazmamışsınız.
valazquez dedi: GTA 5 roleplay düzgün RP yapan server arıyorum, bildiğiniz varsa lütfen yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... 99 Roleplay, Wox Roleplay, Red Roleplay ve EDRP bir sürü sunucu var ayrıca FiveM saatinizi yazmamışsınız.
For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.292 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 28 Mart 2021 #6 YiğitSRN dedi: 99 Roleplay, Wox Roleplay, Red Roleplay ve EDRP bir sürü sunucu var ayrıca FiveM saatinizi yazmamışsınız. Genişletmek için tıkla... RP demiş, freeroam dememiş.
YiğitSRN dedi: 99 Roleplay, Wox Roleplay, Red Roleplay ve EDRP bir sürü sunucu var ayrıca FiveM saatinizi yazmamışsınız. Genişletmek için tıkla... RP demiş, freeroam dememiş.
YiğitSRN Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.484 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #7 For East Troop dedi: RP demiş, freeroam dememiş. Genişletmek için tıkla... Derken?
For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.292 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 29 Mart 2021 #8 YiğitSRN dedi: Derken? Genişletmek için tıkla... Nasıl derken? Siz onların rol olduğunu savunmayın lütfen, bunlar rol değil. Sadece freeroam.
YiğitSRN dedi: Derken? Genişletmek için tıkla... Nasıl derken? Siz onların rol olduğunu savunmayın lütfen, bunlar rol değil. Sadece freeroam.
YiğitSRN Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.484 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #9 For East Troop dedi: Nasıl derken? Siz onların rol olduğunu savunmayın lütfen, bunlar rol değil. Sadece freeroam. Genişletmek için tıkla... Dostum, bunları bilebilmen için bütün serverlerde oynamış olman lazım.
For East Troop dedi: Nasıl derken? Siz onların rol olduğunu savunmayın lütfen, bunlar rol değil. Sadece freeroam. Genişletmek için tıkla... Dostum, bunları bilebilmen için bütün serverlerde oynamış olman lazım.
Schlitar Kilopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 228 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #10 For East Troop dedi: Nasıl derken? Siz onların rol olduğunu savunmayın lütfen, bunlar rol değil. Sadece freeroam. Genişletmek için tıkla... Diğer 3 sunucuyu bilemem fakat EDRP'de dönen rollerin gayet güzel olduğunu düşünüyorum.
For East Troop dedi: Nasıl derken? Siz onların rol olduğunu savunmayın lütfen, bunlar rol değil. Sadece freeroam. Genişletmek için tıkla... Diğer 3 sunucuyu bilemem fakat EDRP'de dönen rollerin gayet güzel olduğunu düşünüyorum.