GTA 5 roleplay nasıl başlanmalı?

gtadelisi79

Decapat
Daha fazla  
Merhaba daha önce 40 saat pwuc RP de oynamıştım lakin ara verdim 2 yılın ardından tekrar RP başlayacağım. Ama rage MP ve FiveM arasında kaldım.
Hangi uygulama ve hangi sunucuyu önerirsiniz?

Not: Sunucu önemli öneriniz.

Tavsiyem başlamaman yönünde.

Hocam ben yıllardır çocukluğumdan beri SA:MP özellikle MTA'da roleplay sunucularında oynadım. MTA'da tüm herkes beni tanır Fivem'de oynadım şunu söyleyebilirim çok oyun oynadım fakat hiç biri roleplaydaki gibi aksiyon, eğlence olmuyor bu bir gerçek. Fakat şöyle bir gerçekte var ortamı o kadar rezalet pis bir ortam ki ağzınıza hiç küfür almayan biriyseniz oraya girdiğinizde ana bacı sövüşerek şakalaşmayı geçtim milli, dini olarakta küfüre bile başlarsınız. Ayrıca onu da geçtim sunucularda roleplay asla dönmüyor belki Eightborn gibi bir sunucuda oynarsanız yayıncıların oynadığı evet orada rol dönüyor orada oynamanızı tavsiye ederim fakat oraya da her önüne gelen giremez maalesef belirli bir saat, belirli bir rol, üstüne de başvuruyu yapmanız için bile sizden para istiyorlar yani referansınız varsa girebilirsiniz tabi şuan benim bildiğim Eightborn'da kapalı ben aylardır bıraktım roleplay'ı sınavlarıma yoğunlaştım zaten. Ekstra olarak şunu da belirtmek istiyorum ortamı o kadar kötü ki tek küfürle kalmıyor eğer sizin numaranızı, gmailinizi bile öğrenirlerse tüm sülalenizi panelden çıkarıp her yere public ediyorlar üstüne üstlük arıyorlar rahatsız ediyorlar evlerine kapıda ödemeli kurye gönderiyorlar sahte ihbar veriyorlar örneğin narkotiğe ihbarı verdiğinde geliyor narkotik senin evini köpekle arıyorlar. Ben o ortamda belki 10-11 senedir varım hiç biri bu zamana kadar bana böyle bir şey yapamadı fakat ben de kimseye yapmadım beni çok kişi public etmeye çalıştı fakat bilgilerimi elimden geldiğince saklayıp herkesi yanıma almıyordum ve çok dikkatliydim ayrıyaten onlardan daha fazla tecrübem var. Örnek veriyorum adam sana yayın açtırtıyo diyo sana bi ayar göstericem Windows kısmına getirtiyo bilgisarına windows kurarken isim soy ismini giriyorsun ya örnek veriyorum: Ahmet Yılmaz adam orada isim soy ismini girmiş ya da gmaili gözüküyor gmailinde soy isim var yine adamı buluyorlar public ediyorlar. Fakat ben onların tüm taktiğini ezbere biliyorum benim gibi bilgili tecrübeniz olsa yine dikkatli olurdunuz fakat şuan bu tecrübeyle bilemiyorum sıkıntı yani. Önermiyorum başlamanızı fakat siz bilirsiniz.

Hocam bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler ben böyle bir ortam olduğunu bilmiyordum.
Başlamamaya karar verdim. Cevap verdiğiniz için çok teşekkürler.

Hocam bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler ben böyle bir ortam olduğunu bilmiyordum.
Başlamamaya karar verdim. Cevap verdiğiniz için çok teşekkürler.
Rica ederim bazen diyorum ki bende nereden başlamışım bu oyuna benim sadece 1 roleplay sunucusunda 5000 saatim var diğer sunucuları saymaya gerek yok yani. Diyelim ilerde başladınız kendinizi tutamadınız şunu söyleyeyim hiç kimseye güvenmeyin bir kişi yayın açmanızı isterse şüphelenin güvenmeyin isminizi sorarsa fake isim verin ve en önemlisi gmailinize asla isminizi koymayın, numaranızı vermeyin.

Tamamdır hocam teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…