W Wallywestrt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 1 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlarımla GTA 5 RP sunucularına girmek istiyoruz ama nereye girmeliyiz bilemedim. Gerçekçi, düzgün ve eğlenceli bir sunucu arıyoruz.
Arkadaşlarımla GTA 5 RP sunucularına girmek istiyoruz ama nereye girmeliyiz bilemedim. Gerçekçi, düzgün ve eğlenceli bir sunucu arıyoruz.
SwanesSS Picopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 854 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #2 GrandRp deneyebilirsiniz hocam. Ayrıyetten kek gününüz kutlu olsun eğer gerçek ise .
W Wallywestrt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 1 Ağustos 2023 #3 SwanesSS dedi: GrandRp deneyebilirsiniz hocam. Ayrıyetten kek gününüz kutlu olsun eğer gerçek ise . Genişletmek için tıkla... Nasıl girebilirim DC sunucuları mı var? Ve neden bu tarih yaptım bilmiyorum normalde daha çok var ama teşekkür ederim yine de hahahaaha SwanesSS dedi: GrandRp deneyebilirsiniz hocam. Ayrıyetten kek gününüz kutlu olsun eğer gerçek ise . Genişletmek için tıkla... Ve grandrp türkçe değil sanırsam, Türkçe server biliyor musunuz? Son düzenleme: 1 Ağustos 2023
SwanesSS dedi: GrandRp deneyebilirsiniz hocam. Ayrıyetten kek gününüz kutlu olsun eğer gerçek ise . Genişletmek için tıkla... Nasıl girebilirim DC sunucuları mı var? Ve neden bu tarih yaptım bilmiyorum normalde daha çok var ama teşekkür ederim yine de hahahaaha SwanesSS dedi: GrandRp deneyebilirsiniz hocam. Ayrıyetten kek gününüz kutlu olsun eğer gerçek ise . Genişletmek için tıkla... Ve grandrp türkçe değil sanırsam, Türkçe server biliyor musunuz?
SwanesSS Picopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 854 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #4 Wallywestrt dedi: Nasıl girebilirim DC sunucuları mı var? Ve neden bu tarih yaptım bilmiyorum normalde daha çok var ama teşekkür ederim yine de hahahaaha Ve grandrp Türkçe değil sanırsam, Türkçe server biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Türk bayağı var Eng2 serverında hocam Client falan indirmek gerekiyor YouTube'da daha detaylı vardır.
Wallywestrt dedi: Nasıl girebilirim DC sunucuları mı var? Ve neden bu tarih yaptım bilmiyorum normalde daha çok var ama teşekkür ederim yine de hahahaaha Ve grandrp Türkçe değil sanırsam, Türkçe server biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Türk bayağı var Eng2 serverında hocam Client falan indirmek gerekiyor YouTube'da daha detaylı vardır.
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.371 Çözümler 32 1 Ağustos 2023 #5 Türkçe konuşmak yasak GrandRP de. Fivem bakabilirsiniz.