GTA 5 saçma bir şekilde ban yemek

Tester

Hectopat
Epic Games'den ücretsiz bir şekilde GTA 5 almıştım. Ve sıkıntı olmadan oynuyordum dün akşam iftardan sonra arkadaşlarla beraber Online'a girip beraber oynuyorduk bir anda bir oyuncu levelide yüksekti. Bir anda bizi Airport'a ışınlayıp üzerimize torba gibi bir şeyden para yağdırmaya başladı. Hile olduğunu anlayıp hemen oyundan cıktık ban yeme korkusu ile ve bu sabah kalkığımda ban yemişim hem de sınırsız bir şekilde. Arkadaşlarıma sordum onlar ne ban yemiş ne de bir ceza almış. Oyun hayatımda ilk defa ban ile karşı karşıyayım hem de saçma bir şekilde bu konu hakkında bilgisi olan ya da böyle bir sorun yaşamış olan var mı? Haksız bir şekilde ban yedim bir hileci yüzünden.

Ya benim anlamadığım hiç bir arkadaşım ban yemeyip ben yedim ve rockstar'dan bir mail geldi 30 gün sonra açılacak diye oda her şey sıfırlanacak diyor okadar yaptığım her şey boşamı gidecek?

İngilizce bir şekilde Rockstar Games' e ticket atın.

Ya Gmail'im falan her şeyim bu hesaba göre ayarlıydı hiç bir oyunda hile açmadım bu zamana kadar anlamıyorum neden sadece ben yedim ki?

Arkadaşlar ticket at ticket at diyip adamı yanlış bilgilendirmeyin! Rockstar ban ticketlerini kabul etmiyor artık. 1 ay ban yediyseniz bekleyeceksiniz. Perma yediyseniz geçmiş olsun kurtarma ihtimaliniz yok.

Normalde ilk ban uyarı olsun diye 15-30 günlük atılıyordu, sanırım Epic Games’ten sonra artan hilelerden mütevellit affetmemişler.

Para yağdıranlardan para toplamış birde o kadar emek boşuna mı gidecek diyor Güzel şakaydı.
Banınız da açılmaz. Adamlar video kayıt vs. istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…