GTA 5 saçma bir şekilde ban yemek

Tester

Hectopat
Epic Games'den ücretsiz bir şekilde GTA 5 almıştım. Ve sıkıntı olmadan oynuyordum dün akşam iftardan sonra arkadaşlarla beraber Online'a girip beraber oynuyorduk bir anda bir oyuncu levelide yüksekti. Bir anda bizi Airport'a ışınlayıp üzerimize torba gibi bir şeyden para yağdırmaya başladı. Hile olduğunu anlayıp hemen oyundan cıktık ban yeme korkusu ile ve bu sabah kalkığımda ban yemişim hem de sınırsız bir şekilde. Arkadaşlarıma sordum onlar ne ban yemiş ne de bir ceza almış. Oyun hayatımda ilk defa ban ile karşı karşıyayım hem de saçma bir şekilde bu konu hakkında bilgisi olan ya da böyle bir sorun yaşamış olan var mı? Haksız bir şekilde ban yedim bir hileci yüzünden.

Bunun nesi komik? oyun bedava olduğundan beri sürekli oyundaydım ve 30 level'a kadar gelmiştim zaten hile olduğunu anladığım zaman hemen oyundan çıktım. Sanki hileyi ben kullanmışım gibi konuşuyorsunuz.

Zamanında bu hilecilerden kaç milyar dolar tırtıklamışımdır acaba. Bir kere ban yemedim. Şans işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…