GTA 5 Salvage Yarts görev alınamıyor

Waxnes

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı GTX750 Ti.
İşlemci i5 2300.
RAM 12 GB
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar salvage yarts işletmesinde bug mı oldu bilmiyorum, çözemedim. İşletmede görev alamıyorum devam eden görev var diyor. Görev iptali için arıyorum adamı onda da görev görünmüyor. Mavi tabloda açık launch mission var ama işe yaramıyor.

screhot.jpeg
nshot.jpeg
screenshot.jpeg

Benzer bir konuya ulaştım : Can't start chop shop mission

Konuda dikkatimi çeken 3 adet çözüm var.

1) Salvage Yard garajında önceki soygunlardan kalan aracanız var mı? Varsa hepsini satmayı deneyin diye önerilmiş. Araçları sattıktan sonra yeni bir Invite-Only lobi oluşturup soygun alıp alamadığınızı kontrol edin.

2) Salvage Yard ve Auto Shop'un bir şekilde bağlantısı varmış. Auto Shop'ta aktif bir soygununuz varsa o soygunu bitirin veya Sesanta'yı arayıp iptal edin diyor. Ayrıca Auto Shop'ta tamir/modifikasyon bekleyen yani Service Vehicle bekleyen müşteri araçlarınız varsa onları da modifiye edip müşteriye satın diyor. Bu işleri bitirdikten sonra Salvage Yard'a gidip soygun almayı deneyin.

• Bu arada bu Auto Shop çözümünün bir teori olduğunu da belirtmiş arkadaş.

3) Üstteki çözümler işe yaramazsa,

C:\Users\%USERPROFILE%\Documents\Rockstar Games dizinine gidin. Oradan GTA'nın hangi versiyonunu oynuyorsanız onun içine girin, içindeki Profiles klasörünü silin (masaüstüne bir yedeğini almayı unutmayın çünkü oyun içindeki ayarlarınız da sıfırlanacak, yöntem işe yaramazsa bu dosyayı geri atarsınız).

Örnek:
explorer_8TgldPfHZ6.gif

Daha sonra hangi platformdan oynuyorsanız o platforma gidip GTA V'in dosya bütünlüğünü doğrulamayı deneyin.

4) Son olarak Rockstar Support'a yazın derim. Konuda bu da sıkça önerilmiş.

Rockstar Support

Not: Linki GTA V > Online Play > Gameplay Issue > PC seçerek oluşturdum, yani açılan sayfada direkt olarak sorununuzu yazmaya başlayabilirsiniz.

Benzer bir konuya ulaştım : Can't start chop shop mission

1) Salvage Yard garajında önceki soygunlardan kalan aracanız var mı? Varsa hepsini satmayı deneyin diye önerilmiş. Araçları sattıktan sonra yeni bir Invite-Only lobi oluşturup soygun alıp alamadığınızı kontrol edin.

2) Salvage Yard ve Auto Shop'un bir şekilde bağlantısı varmış. Auto Shop'ta aktif bir soygununuz varsa o soygunu bitirin veya Sesanta'yı arayıp iptal edin diyor. Ayrıca Auto Shop'ta tamir/modifikasyon bekleyen yani Service Vehicle bekleyen müşteri araçlarınız varsa onları da modifiye edip müşteriye satın diyor. Bu işleri bitirdikten sonra Salvage Yard'a gidip soygun almayı deneyin.

C:\Users\%USERPROFILE%\Documents\Rockstar Games dizinine gidin. Oradan GTA'nın hangi versiyonunu oynuyorsanız onun içine girin, içindeki Profiles klasörünü silin (masaüstüne bir yedeğini almayı unutmayın çünkü oyun içindeki ayarlarınız da sıfırlanacak, yöntem işe yaramazsa bu dosyayı geri atarsınız).

Örnek: Eki Görüntüle 2450038

Daha sonra hangi platformdan oynuyorsanız o platforma gidip GTA V'in dosya bütünlüğünü doğrulamayı deneyin.

Rockstar Support

Not: Linki GTA V > Online Play > Gameplay Issue > PC seçerek oluşturdum, yani açılan sayfada direkt olarak sorununuzu yazmaya başlayabilirsiniz.
Pcnin yanında değilim ama yinede sağol denerim

Benzer bir konuya ulaştım: Can't start chop shop mission

Örnek: Eki Görüntüle 2450038

Rockstar Support

Maalesef işe yaramadı supporta yazdım son umut.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı