H Hus1 Femtopat Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 18 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2024 #1 Selam ben bitmiş save yükledim ama sıkıldım. Eski saveme geri nasıl döneceğim? (Steam'den indirdim.) Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2024
Adanalı Dürüm Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 413 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Gaziantep/Nurdağı Daha fazla Sistem Özellikleri Intel(R) Core(TM) i5-7200U CPU @ 2.50GHz 2.71 GH Nvidia GeForce GT 920MX 2 GB, 12 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mayıs 2024 #2 Hus1 dedi: Selam ben bitmiş save yükledim ama sıkıldım. Eski saveme geri nasıl döneceğim? (Steam'den indirdim.) Genişletmek için tıkla... Hocam, eski save dosyanı geri getirmek için, önceden yedeklediysen "Belgeler/Rockstar Games/GTA V/Profiles" klasörüne atman yeterli, yedek yoksa maalesef geri dönüş zor, dikkatli olmak lazım. Artı 0 Eksi
Hus1 dedi: Selam ben bitmiş save yükledim ama sıkıldım. Eski saveme geri nasıl döneceğim? (Steam'den indirdim.) Genişletmek için tıkla... Hocam, eski save dosyanı geri getirmek için, önceden yedeklediysen "Belgeler/Rockstar Games/GTA V/Profiles" klasörüne atman yeterli, yedek yoksa maalesef geri dönüş zor, dikkatli olmak lazım.