Aral06 Hectopat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 430 Çözümler 7 3 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar merhaba. İndirdiğim Script Hook V dosyası GTA 5'i açmıyor. Maalesef dosyaları silip açılıyor. Hata adı: Fatal error. dinput8.dll'den mi kaynaklanıyor? Çözüm istiyorum. #Scripthookv. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2020
Arkadaşlar merhaba. İndirdiğim Script Hook V dosyası GTA 5'i açmıyor. Maalesef dosyaları silip açılıyor. Hata adı: Fatal error. dinput8.dll'den mi kaynaklanıyor? Çözüm istiyorum. #Scripthookv.
oguzhansr40 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 1.677 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Haçker 3 Nisan 2020 #2 Oyununuz orijinal mi? Eğer korsan ise buradan destek alamazsınız. Artı 0 Eksi
KS KS Aral06 Hectopat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 430 Çözümler 7 4 Nisan 2020 #3 oguzhansr40 dedi: Oyununuz orijinal mi? Eğer korsan ise buradan destek alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Korsan ama bi oyun videosunda korsan kullananda script hook v kullanıyordu. Artı 0 Eksi
oguzhansr40 dedi: Oyununuz orijinal mi? Eğer korsan ise buradan destek alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Korsan ama bi oyun videosunda korsan kullananda script hook v kullanıyordu.
Can Yaman'ın Oyun Kanalı Centipat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 537 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2020 #4 Sosyalde korsana destek verilmiyor, oyunu orijinal alın. Artı 0 Eksi
KS KS Aral06 Hectopat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 430 Çözümler 7 18 Nisan 2020 #5 Can Yaman'ın Oyun Kanalı dedi: Sosyalde korsana destek verilmiyor, oyunu orijinal alın. Genişletmek için tıkla... Kardeş çözümü buldum ama çok saçma bir şey diyeceğim: DLL'de güncelleme yapılırken indirmişim . Artı 0 Eksi
Can Yaman'ın Oyun Kanalı dedi: Sosyalde korsana destek verilmiyor, oyunu orijinal alın. Genişletmek için tıkla... Kardeş çözümü buldum ama çok saçma bir şey diyeceğim: DLL'de güncelleme yapılırken indirmişim .
BestEfler6377 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 83 24 Mayıs 2020 #6 GTA V Fatal error hatası çözümü Arkadaşlar bir video çektim bu sorun için isteyen izleyebilir. Video: Hem Epic hem de Steam sürümü için geçerlidir. www.technopat.net Artı 0 Eksi
GTA V Fatal error hatası çözümü Arkadaşlar bir video çektim bu sorun için isteyen izleyebilir. Video: Hem Epic hem de Steam sürümü için geçerlidir. www.technopat.net