Çözüldü GTA 5 script hook ile oyuna girilemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

harikulade31

Centipat
Daha fazla  
Geçen oyuna girerken önüme gelen bildirimle BattlEye yükledim. Yükledikten sonra da script hook ile gelen dinput8.dll dosyası varken oyuna girilmemeye başladı. Bu dosyayı sildiğimde modlar devre dışı kalıyor. Story moda girmek istiyorum nasıl yaparım?

Çözüm
Geçen oyuna girerken önüme gelen bildirimle BattlEye yükledim. Yükledikten sonra da script hook ile gelen dinput8.dll dosyası varken oyuna girilmemeye başladı. Bu dosyayı sildiğimde modlar devre dışı kalıyor. Story moda girmek istiyorum nasıl yaparım?
GTA 5 her güncelleme aldığında script hook yeni sürüm çıkarır, battleye güncellemesinden sonra sürüm çıkarmamışsa ondandır, yakında çıkarır.
GTA 5 her güncelleme aldığında script hook yeni sürüm çıkarır, battleye güncellemesinden sonra sürüm çıkarmamışsa ondandır, yakında çıkarır.

Çözüm
Biraz önce 3323 sürümüne güncelledim ve oyunun güncel sürümü de bu. BattleEye için de bir güncelleme çıkarır mı demek istiyorsun?
Bence evet, gta5'in delisi olduğum zamanlar modla oynuyordum, en ufak güncellemede bile script hook'ta bir şeyler ters gidiyordu, script hook'un yeni güncellemesine kadar bekliyordum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı