SuprasızAdam Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2022 #1 Steam'den aldığım GTA 5 mod yükledim. Trainer için script hook yükledim ama girince atıyor. Biraz araştırdım script hook sürümü ya eski ya da yeni Steam için net bir sürümünü önerebilir misiniz?
Steam'den aldığım GTA 5 mod yükledim. Trainer için script hook yükledim ama girince atıyor. Biraz araştırdım script hook sürümü ya eski ya da yeni Steam için net bir sürümünü önerebilir misiniz?
Çözüm 5 5 592244 19 Ekim 2022 Verdiğim linkten sorunu çözebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Verdiğim linkten sorunu çözebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
5 592244 Decipat Katılım 17 Ekim 2022 Mesajlar 559 Çözümler 15 19 Ekim 2022 #2 Verdiğim linkten sorunu çözebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Verdiğim linkten sorunu çözebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS SuprasızAdam Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2022 #3 Eyvallah aga. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ekim 2022 Artı 0 Eksi