N Nrok Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 206 Çözümler 5 28 Mayıs 2020 #1 Epic Games'den GTA 5 indirdim ve Script Hook V indirdim. Şimdi Script Hook V'yi silmek istiyorum ama oyun dosyalarını doğruladığımda silinmiyor. Oyun dosyalarına zarar vermeden nasıl silebilirim?
Epic Games'den GTA 5 indirdim ve Script Hook V indirdim. Şimdi Script Hook V'yi silmek istiyorum ama oyun dosyalarını doğruladığımda silinmiyor. Oyun dosyalarına zarar vermeden nasıl silebilirim?
Nonomsa Centipat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 234 Çözümler 1 Yer emeriga 28 Mayıs 2020 #2 Mod'u kurarken sana ayrı mod klasörü oluşturayım mı dediğinde sen neye bastın? Artı 0 Eksi
Corst Centipat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 134 Çözümler 3 Yer Uluslararası Uzay İstasyonu Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2020 #3 Tekrar indir ve içindekilere bak . Oyun klasörüne git aynılarını tek tek sil Artı 0 Eksi
KS KS N Nrok Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 206 Çözümler 5 28 Mayıs 2020 #4 Öyle yapmadım Google'a Script Hook V yazdım indirdim rar çıktı rardaki dosyaları oyunun klosörüne attım. Nonomsa dedi: Mod'u kurarken sana ayrı mod klasörü oluşturayım mı dediğinde sen neye bastın? Genişletmek için tıkla... Corst dedi: Tekrar indir ve içindekilere bak. Oyun klasörüne git aynılarını tek tek sil. Genişletmek için tıkla... Bunu indirip oynayınca benim atmadığım başka dosyalar oluştu onlar ne olacak? Artı 0 Eksi
Öyle yapmadım Google'a Script Hook V yazdım indirdim rar çıktı rardaki dosyaları oyunun klosörüne attım. Nonomsa dedi: Mod'u kurarken sana ayrı mod klasörü oluşturayım mı dediğinde sen neye bastın? Genişletmek için tıkla... Corst dedi: Tekrar indir ve içindekilere bak. Oyun klasörüne git aynılarını tek tek sil. Genişletmek için tıkla... Bunu indirip oynayınca benim atmadığım başka dosyalar oluştu onlar ne olacak?
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.556 Çözümler 83 28 Mayıs 2020 #5 Bir arkadaş orijinal oyun dosyalarından ekran görüntüsü atarsa sorununuz giderilmiş olur. Artı 0 Eksi
KS KS N Nrok Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 206 Çözümler 5 28 Mayıs 2020 #6 Sizde oyun dosyaları varsa ekran görüntüsü atar mısınız? Artı 0 Eksi
Dirota Hectopat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 242 Çözümler 2 28 Mayıs 2020 #7 Nrok dedi: Öyle yapmadım Google'a Script Hook V yazdım indirdim rar çıktı rardaki dosyaları oyunun klosörüne attım. Bunu indirip oynayınca benim atmadığım başka dosyalar oluştu onlar ne olacak? Genişletmek için tıkla... dinput8.dll ve nativetrainer.asi dosaysını silince kaldırılması lazım. Artı 0 Eksi
Nrok dedi: Öyle yapmadım Google'a Script Hook V yazdım indirdim rar çıktı rardaki dosyaları oyunun klosörüne attım. Bunu indirip oynayınca benim atmadığım başka dosyalar oluştu onlar ne olacak? Genişletmek için tıkla... dinput8.dll ve nativetrainer.asi dosaysını silince kaldırılması lazım.
KS KS N Nrok Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 206 Çözümler 5 28 Mayıs 2020 #8 Dirota dedi: dinput8.dll ve nativetrainer. Asi dosaysını silince kaldırılması lazım. Genişletmek için tıkla... Emin misin dosyalara zarar verirse yeniden indirmek çok uzun sürer. Artı 0 Eksi
Dirota dedi: dinput8.dll ve nativetrainer. Asi dosaysını silince kaldırılması lazım. Genişletmek için tıkla... Emin misin dosyalara zarar verirse yeniden indirmek çok uzun sürer.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.556 Çözümler 83 28 Mayıs 2020 #9 Son attığım normalde üste olmalıydı ama fark etmez sırası. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS N Nrok Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 206 Çözümler 5 28 Mayıs 2020 #10 Sorun çözüldü. FURKAN1461 teşekkürler. Artı 0 Eksi