U ufolii Centipat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #1 Script Hook V critical error hatası alıyorum. Oyun dosyalarından "dinput8.dll" kaldırınca oyuna giriyor ancak herhangi mod çalışmıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Script Hook V critical error hatası alıyorum. Oyun dosyalarından "dinput8.dll" kaldırınca oyuna giriyor ancak herhangi mod çalışmıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Çözüm Mustafa.Kaan 25 Nisan 2025 Çözüldü: GTA 5 "SCRIPT HOOK V CRITICAL ERROR" hatası GTA 5'i önceden de oynuyordum. Tekrar yükledim yükleyince böyle bir hata aldım. Sorun nedir acaba? www.technopat.net
Çözüldü: GTA 5 "SCRIPT HOOK V CRITICAL ERROR" hatası GTA 5'i önceden de oynuyordum. Tekrar yükledim yükleyince böyle bir hata aldım. Sorun nedir acaba? www.technopat.net
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.237 Makaleler 2 Çözümler 1.494 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #2 Çözüldü: GTA 5 "SCRIPT HOOK V CRITICAL ERROR" hatası GTA 5'i önceden de oynuyordum. Tekrar yükledim yükleyince böyle bir hata aldım. Sorun nedir acaba? www.technopat.net Artı 0 Eksi Çözüm
Çözüldü: GTA 5 "SCRIPT HOOK V CRITICAL ERROR" hatası GTA 5'i önceden de oynuyordum. Tekrar yükledim yükleyince böyle bir hata aldım. Sorun nedir acaba? www.technopat.net
KS KS U ufolii Centipat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Çözüldü: GTA 5 "SCRIPT HOOK V CRITICAL ERROR" hatası GTA 5'i önceden de oynuyordum. Tekrar yükledim yükleyince böyle bir hata aldım. Sorun nedir acaba? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Çözüldü: GTA 5 "SCRIPT HOOK V CRITICAL ERROR" hatası GTA 5'i önceden de oynuyordum. Tekrar yükledim yükleyince böyle bir hata aldım. Sorun nedir acaba? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkür ederim.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.237 Makaleler 2 Çözümler 1.494 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #4 Çözdü mü hocam sorununuzu? Rica ederim iyi akşamlar. Artı 0 Eksi