Deniz904 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #1 GTAV Script Hook V hatsı alıyorum. Ne yapabilirim bu konuda? Dosya Ekleri unnamed.jpg 221,4 KB · Görüntüleme: 195
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.740 Çözümler 122 Yer İzmir 8 Mayıs 2025 #2 Deniz904 dedi: GTAV Script Hook V hatsı alıyorum. Ne yapabilirim bu konuda? Genişletmek için tıkla... Hangi oyun sürümünü oynuyorsunuz? Listede yazanlardan biri mi? Artı 0 Eksi
Deniz904 dedi: GTAV Script Hook V hatsı alıyorum. Ne yapabilirim bu konuda? Genişletmek için tıkla... Hangi oyun sürümünü oynuyorsunuz? Listede yazanlardan biri mi?
KS KS Deniz904 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #3 Bu dosyaları attım. GTA V Enhanced sürümü. A1peren dedi: Hangi oyun sürümünü oynuyorsunuz? Listede yazanlardan biri mi? Genişletmek için tıkla... Aşağıdaki klasördeki dosyalar. Dosya Ekleri unnamed (1).jpg 166,4 KB · Görüntüleme: 79 Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
Bu dosyaları attım. GTA V Enhanced sürümü. A1peren dedi: Hangi oyun sürümünü oynuyorsunuz? Listede yazanlardan biri mi? Genişletmek için tıkla... Aşağıdaki klasördeki dosyalar.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.460 Makaleler 2 Çözümler 1.586 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #4 Oyun dosyalarında scripthookV.dll dosyası ve dinput.dll dosyası varsa onları kaldırıp deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Deniz904 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #5 Mustafa.Kaan dedi: Oyun dosyalarında scripthookV.dll dosyası ve dinput.dll dosyası varsa onları kaldırıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Sildim onları gene çalışmıyor. Gene aynı hata. dinput8.dll sildiğimde hiçbiri olmuyor. Deniz904 dedi: Sildim onları gene çalışmıyor. Gene aynı hata. dinput8.dll sildiğimde hiçbiri olmuyor. Genişletmek için tıkla... Mustafa.Kaan dedi: Oyun dosyalarında scripthookV.dll dosyası ve dinput.dll dosyası varsa onları kaldırıp deneyin. Genişletmek için tıkla... scripthookV.dll dosyası bir de bu hiçbiri. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Oyun dosyalarında scripthookV.dll dosyası ve dinput.dll dosyası varsa onları kaldırıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Sildim onları gene çalışmıyor. Gene aynı hata. dinput8.dll sildiğimde hiçbiri olmuyor. Deniz904 dedi: Sildim onları gene çalışmıyor. Gene aynı hata. dinput8.dll sildiğimde hiçbiri olmuyor. Genişletmek için tıkla... Mustafa.Kaan dedi: Oyun dosyalarında scripthookV.dll dosyası ve dinput.dll dosyası varsa onları kaldırıp deneyin. Genişletmek için tıkla... scripthookV.dll dosyası bir de bu hiçbiri.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.460 Makaleler 2 Çözümler 1.586 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #6 Tamamen silip tekrar yükleyin. Artı 0 Eksi
KS KS Deniz904 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #7 Mustafa.Kaan dedi: Tamamen silip tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... O da olmuyor. Hatam çözülmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Tamamen silip tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... O da olmuyor. Hatam çözülmüyor.
Karl Tanner Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 538 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #8 Deniz904 dedi: Sildim onları gene çalışmıyor. Gene aynı hata. dinput8.dll sildiğimde hiçbiri olmuyor. scripthookV.dll dosyası bir de bu hiçbiri. Genişletmek için tıkla... Scripthookv critical Error Fix .zip drive.google.com Hocam buradaki dosyaları kopyalayıp oyunun kurulu olduğu yere yapıştırın. Artı 0 Eksi
Deniz904 dedi: Sildim onları gene çalışmıyor. Gene aynı hata. dinput8.dll sildiğimde hiçbiri olmuyor. scripthookV.dll dosyası bir de bu hiçbiri. Genişletmek için tıkla... Scripthookv critical Error Fix .zip drive.google.com Hocam buradaki dosyaları kopyalayıp oyunun kurulu olduğu yere yapıştırın.
KS KS Deniz904 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #9 Karl Tanner dedi: Scripthookv critical Error Fix .zip drive.google.com Hocam buradaki dosyaları kopyalayıp oyunun kurulu olduğu yere yapıştırın. Genişletmek için tıkla... GTA V Enhanced MI? Karl Tanner dedi: Scripthookv critical Error Fix .zip drive.google.com Hocam buradaki dosyaları kopyalayıp oyunun kurulu olduğu yere yapıştırın. Genişletmek için tıkla... Hata veren önceki dosyaları siliyor muyum? Artı 0 Eksi
Karl Tanner dedi: Scripthookv critical Error Fix .zip drive.google.com Hocam buradaki dosyaları kopyalayıp oyunun kurulu olduğu yere yapıştırın. Genişletmek için tıkla... GTA V Enhanced MI? Karl Tanner dedi: Scripthookv critical Error Fix .zip drive.google.com Hocam buradaki dosyaları kopyalayıp oyunun kurulu olduğu yere yapıştırın. Genişletmek için tıkla... Hata veren önceki dosyaları siliyor muyum?
tugrock Decapat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 187 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #10 Dostum oyunun sürümünü kontrol et legacy ya da Enhanced demiyorum 1.64 gibi sürümler oluyor kontrol et ve oyunun sürümüne uygun bir Menyoo modu ve Script Hook V kur Artı 0 Eksi
Dostum oyunun sürümünü kontrol et legacy ya da Enhanced demiyorum 1.64 gibi sürümler oluyor kontrol et ve oyunun sürümüne uygun bir Menyoo modu ve Script Hook V kur