GTA 5 "Script Hook V crıtıcal error" hatası veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

Deniz904

Hectopat
Daha fazla  
GTAV Script Hook V hatsı alıyorum. Ne yapabilirim bu konuda?

Dosya Ekleri

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    221,4 KB · Görüntüleme: 202
GTA 5 Enhanced sürümü.

Merhaba Script Hook V kurdum çalışmadı. Menyoo modu bir link at. Gene düzelmezse ne olacak.

Hocam Enhanced bilmiyorum ama legacy güncellendi. Daha hala script hook dosyaları yok. Dosya çıkana kadar ben de oyuna giremiyorum. 2 gün civarı oldu yenü sürüm geleli hafta sonu gibi gelir muhtemelen yeni dosyalar. Çıkınca onları kurarsanız sorun kalmaması lazım.

Hocam Enhanced bilmiyorum ama legacy güncellendi. Daha hala script hook dosyaları yok. Dosya çıkana kadar ben de oyuna giremiyorum. 2 gün civarı oldu yenü sürüm geleli hafta sonu gibi gelir muhtemelen yeni dosyalar. Çıkınca onları kurarsanız sorun kalmaması lazım.

Merhaba Hafta sonu linki atarsınız hocam. Olmazsa gene benim bilgisayardan uzaktan bağlanıp yaparsınız. İyi günler diliyorum size.

Hocam bu kadar uğraşmanıza gerek yok. İnternete script hook a-b software yazarak dosyaları bulabilirsiniz. Eğer kendiniz daha önce hiç yapmadıysanız internetten techno fun kanalına bakmanızı öneririm. Kendisi her şeyi basitçe gösteriyor. Yeni dosyalar gelince videosunu çekecek zaten kendisi de demişti.

Hocam bu kadar uğraşmanıza gerek yok. İnternete script hook a-b software yazarak dosyaları bulabilirsiniz. Eğer kendiniz daha önce hiç yapmadıysanız internetten techno fun kanalına bakmanızı öneririm. Kendisi her şeyi basitçe gösteriyor. Yeni dosyalar gelince videosunu çekecek zaten kendisi de demişti.

Nereden bakacağım hocam?

Yapamazsam sana yaptırırım ona göre. Çok kızgınım zaten bir an önce mod çalışsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nereden bakacağım hocam.

Yapamazsam sana yaptırırım ona göre. Çok kızgınım zaten bir an önce mod

yapamazsanız dediğim gibi YouTube üzerinden techno fun kanalına bakın. Orada link de kurulum da mevcut.

YouTube üzerinden techno fun kanalına bakın. Orada dosyaların linki de kurulum da var. Ancak dediğim gibi daha dosyalar güncellenmedi gelince videosunu çeker. Maalesef size yapmak gibi bir zorunluluğum yok sadece bilgi vererek yardım ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı