GTA 5 "Script Hook V CRITICAL ERROR" hatasi

• Konuyu başlatan GTV
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 5.926

GTV

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
B450 M-A Pro Max Anakart
Ryzen 5 5600 işlemci
RX6600 8GB Ekran kartı
16GB DDR4 3200 mhz Ram
700 Watt PSU
Depolama 1TB M.2 SSD + 480 GB Samsung Evo 870 SSD
Arkadaşlar herkese merhaba, oyunu bugün Güncelledim ve bu hata karşıma çıktı, nasıl düzelir? Oyunda mod yüklü.

Ekran görüntüsü 2024-07-17 200949.png

Arkadaşlar herkese merhaba, oyunu bugün Güncelledim ve bu hata karşıma çıktı, nasıl düzelir? Oyunda mod yüklü.

Eki Görüntüle 2255759
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

oyuna güncelleme geldiğinden dolayı script hook ile oyunun sürümü uyuşmuyor modsuz falan girerim diyorsan oyun dosyalarının içindeki dinput8.dll'i silebilirsin. script hook güncellenene kadar beklemen lazım yada

Eki Görüntüle 2255759
DOSTUM DÜN OYUNU GÜNCELLEDİM VE AYNI SORUN KARŞIMA ÇIKTI. BENDEDE MOD KURULU VE SCRİPT HOOK V YÜKLÜ GTA 5 SÜRÜMÜ SCRİPT HOOK V SÜRÜMÜNDEN YÜKSEKSE O HATAYI VERİR YANİ SCRİPT HOOKV YENİ SÜRÜMÜNÜN GELMESİNİ BEKLE 3258 SÜRÜMÜ GÖSTERİYOR ŞUAN SCRİPT HOOK. Script Hook V - AB Software Development BU SİTEDE 3258 OLARAK GÖSTERİYOR YANİ GERİDE KALAN SÜRÜM BİRAZ BEKLE YENİSİNİ ESKİSİYLE DEĞİŞTİR

Technopat Haberler

Geri
Yukarı