Arkadaşlar belki bazılarınız dalga geçicek gta 5 oynuyor ama serbest moda nasıl geçilir bilmiyor diye ama kusura bakmayın ben bilmiyorum.
Evet arkadaşlar başlıktada gördüğünüz üzere benim size olan sorum gta 5 pc'de nasıl serbest moda geçilir?
Şimdiden yardımlarınız ve yorumlarınız için teşekkür ederim inşallah en kısa sürede bu konuya cevap bulurum.
Yani mesela serbest moddayken havaalınına girdiğinizde polis sizi kovalıyor ama serbest moddayken öyle birşey olmuyor.
Ben full save indirdim serbest modda dolaşmak istiyorum burak oyunda'nın felan serbest modda çekmiş olduğu videolar felan var bakabilirsiniz.
Ama öyle olmuyor, adam 76 görevin sonunda serbeste geçıyor. Vice City öneririm, hiç görev yapmadan serbeste girıyor. Grafik kötü derseniz mod var; GTA Vice'ı GTA V görünümüne kazandırıyor, hem de Vice City 309 MB iken GTA V 5.09 GB.
Ama öyle olmuyor, adam 76 görevin sonunda serbeste geçıyor. Vice City öneririm, hiç görev yapmadan serbeste girıyor. Grafik kötü derseniz mod var; GTA Vice'ı GTA V görünümüne kazandırıyor, hem de Vice City 309 MB iken GTA V 5.09 GB.