B BuraKaygısız Centipat Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 3 4 Aralık 2019 #1 Merhaba. İndirimlerde GTA 5 aldım. Oyunu yükledim, ama oyuna girerken introda ses var, ama geri kalan hiçbir yerde ses gelmiyor. Internette çözümleri denedim ama olmadı. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2019
Merhaba. İndirimlerde GTA 5 aldım. Oyunu yükledim, ama oyuna girerken introda ses var, ama geri kalan hiçbir yerde ses gelmiyor. Internette çözümleri denedim ama olmadı. Ne yapabilirim?
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.509 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 4 Aralık 2019 #2 Oyun dosyaları eksik veya bozuk olabilir. Doğrulama yapın. Artı 0 Eksi
KS KS B BuraKaygısız Centipat Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 3 4 Aralık 2019 #3 ForAnAngeL dedi: Oyun dosyaları eksik veya bozuk olabilir. Doğrulama yapın. Genişletmek için tıkla... Doğrulama Yaptım ama olmadi maalesef Artı 0 Eksi
ForAnAngeL dedi: Oyun dosyaları eksik veya bozuk olabilir. Doğrulama yapın. Genişletmek için tıkla... Doğrulama Yaptım ama olmadi maalesef
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.509 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 5 Aralık 2019 #4 Belgelerim klasöründeki dosyaları silip denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS B BuraKaygısız Centipat Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 3 5 Aralık 2019 #5 ForAnAngeL dedi: Belgelerim klasöründeki dosyaları silip denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denemedim ama en kısa zamanda deneyip bilgi verecegim ForAnAngeL dedi: Belgelerim klasöründeki dosyaları silip denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Malesef yine olmadı Son düzenleme: 5 Aralık 2019 Artı 0 Eksi
ForAnAngeL dedi: Belgelerim klasöründeki dosyaları silip denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denemedim ama en kısa zamanda deneyip bilgi verecegim ForAnAngeL dedi: Belgelerim klasöründeki dosyaları silip denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Malesef yine olmadı