GTA 5 signed in offline mode

İşletim sistemi
Windows 10
Yer
Şanlıurfa
Daha fazla  
Merhaba ben GTA 5'i yaklaşık 2 ay önce Steam üzerinde satın almıştım. Bir süre hiçbir sıkıntı çekmedim oynadım. Online ve offline moda istediğim şekilde girebiliyordum. Bir süre sonra Online moda giriş yapamamaya başladım. Yaklaşık 2 haftadır da böyle. İnternette gördüğüm neredeyse her şeyi denedim.Hesap ban yemiş mi diye kontrol falan da ettim ama ban yok. Çünkü başka bir arkadaşımın bilgisayarından giriş yapabiliyorum. Sorunu aşağıdaki eklerdeki fotolarda görebilirsiniz. Signed in offline mod diyor. Konu hakkında bilgisi olan kişilerin yardımı çok iyi olur şimdiden teşekkür ederim.

2020-05-06 (2).png

2020-05-06.png

Merhaba ben GTA 5'i yaklaşık 2 ay önce Steam üzerinde satın almıştım. Bir süre hiçbir sıkıntı çekmedim oynadım. Online ve offline moda istediğim şekilde girebiliyordum. Bir süre sonra Online moda giriş yapamamaya başladım. Yaklaşık 2 haftadır da böyle. İnternette gördüğüm neredeyse her şeyi denedim.Hesap ban yemiş mi diye kontrol falan da ettim ama ban yok. Çünkü başka bir arkadaşımın bilgisayarından giriş yapabiliyorum. Sorunu aşağıdaki eklerdeki fotolarda görebilirsiniz. Signed in offline mod diyor. Konu hakkında bilgisi olan kişilerin yardımı çok iyi olur şimdiden teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 555192

Eki Görüntüle 555191
Steam hesabınız offline olabilir.

Buna benzer bir hata ile karşılaşmıştım. R* Support'a yazdığımda böyle bir yanıt aldım. Denediğimde işe yaramıştı.
1588777821503.png

Meal:
  • Belgelerime girin. Rockstar Games klasörünün içindeki Social Club klasörünü silin.
  • RG Launcher'ın kurulu olduğu dizine girin. Launcher.exe'ye sağ tıklayın. Özellikler diyin. Uyumluluk sekmesinden bu programı yönetici olarak çalıştırı seçin. Uygula deyip pencereyi kapatın.
  • RG Launcher'ı silip farklı bir diske kurun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı