GTA 5 silinmiş

İşletim sistemi
Windows 10

Hocam

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
İfrit - Zebani
Masaüstümde GTA 5'in kısayolu vardı daha sonra kısayol logosu kayboldu beyaz bir şey geldi. Ara sıra olduğu için pek önemsemedim. Bugün bir mod kurup oynayayım dedim steamapps/common klasöründe GTA 5 yok! Aynı şekilde The Long Dark da gitmiş. Bu oyunları geri getirme şansım var mı? (80 GB)

mod indirmen hile olarak algılanabilir epic games üzerinden indirdiysen budur çünkü bu kadar satılan bir oyunda hile olmaması için böyle tedbirler alınır sonuç olarak yonun orjinal dosyalarını değiştiriyorsun

@nazo58

Silinmesi alakasız, direk ban yemesi lazım.
asıl ban yemesi saçma oyun zaten ücretsiz epic games milettin 40 tane hesap aldığını bilmiyormu ama banada silmesi mantıklı gelmedi fakat bu bir koruma olabilir

Hile yaptığı veya mod kurduğu için en fazla Rockstar Games tarafından Online'da banlanır. Kimse biligsayardan bir şey silmez. Kaldı ki bu oyunun tek oyunculu modu da var, onu istediği şekilde oynayabilir. Başka bir durum var.

Hile yaptığı veya mod kurduğu için en fazla Rockstar Games tarafından Online'da banlanır. Kimse biligsayardan bir şey silmez. Kaldı ki bu oyunun tek oyunculu modu da var, onu istediği şekilde oynayabilir. Başka bir durum var.
Katılıyorum bana da garip geldi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı