Dirty.ai Decapat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 23 3 Ağustos 2021 #1 Epic Games üzerinden indirdiğim GTA 5'e giriş yapmayı denediğim zaman oyun pencerede siyah ekran olarak açılıyor ve birkaç dakika sonra yanıt vermeyerek oyun kapanıyor. Yardım ederseniz çok sevinirim.
Epic Games üzerinden indirdiğim GTA 5'e giriş yapmayı denediğim zaman oyun pencerede siyah ekran olarak açılıyor ve birkaç dakika sonra yanıt vermeyerek oyun kapanıyor. Yardım ederseniz çok sevinirim.
Katan Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 1.108 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #2 Sisteminizi yazar mısınız? Oyun dosyalarınıda doğrulayabilir misiniz? Artı 0 Eksi
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 3 Ağustos 2021 #3 OneDrive'dan silin GTA 5'i. Sorun çözülecektir. Artı 0 Eksi
KS KS Dirty.ai Decapat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 23 3 Ağustos 2021 #4 Katan dedi: Sisteminizi yazar mısınız? Oyun dosyalarınıda doğrulayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Screenshot_20210803-005719_WhatsApp.jpg 70,3 KB · Görüntüleme: 59 Screenshot_20210803-005717_WhatsApp.jpg 74,1 KB · Görüntüleme: 67 Artı 0 Eksi
Katan dedi: Sisteminizi yazar mısınız? Oyun dosyalarınıda doğrulayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla...
Katan Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 1.108 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #5 Hocam sisteminiz çok yetersiz muhtemelen DirectX sürümünüz çok eski ekran kartınız desteklemiyor. Artı 0 Eksi
KS KS Dirty.ai Decapat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 23 3 Ağustos 2021 #6 Oyun dosyalarını doğrulamak ne oluyor anlayamadım dostum. Katan dedi: Hocam sisteminiz çok yetersiz muhtemelen DirectX sürümünüz çok eski ekran kartınız desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Oyunu açmak için başka bir yöntem yok mu ya? Kasa kasa da olsa oynardım. Artı 0 Eksi
Oyun dosyalarını doğrulamak ne oluyor anlayamadım dostum. Katan dedi: Hocam sisteminiz çok yetersiz muhtemelen DirectX sürümünüz çok eski ekran kartınız desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Oyunu açmak için başka bir yöntem yok mu ya? Kasa kasa da olsa oynardım.
Katan Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 1.108 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #7 Maalesef açamicak kadar eski sisteminiz. Artı 0 Eksi
KS KS Dirty.ai Decapat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 23 3 Ağustos 2021 #8 Ben yine de başka arkadaşlardan mesaj bekleyeceğim. 2 gündür oyunu indirmekle uğraşıyorum, pes etmeye niyetim yok. Belki çözümü vardır. Artı 0 Eksi
Ben yine de başka arkadaşlardan mesaj bekleyeceğim. 2 gündür oyunu indirmekle uğraşıyorum, pes etmeye niyetim yok. Belki çözümü vardır.
ll.Mehmed Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 840 Çözümler 1 3 Ağustos 2021 #9 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bu çözüm var ama tam olarak bilmiyorum bende olur mu olmaz mı Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bu çözüm var ama tam olarak bilmiyorum bende olur mu olmaz mı
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 3 Ağustos 2021 #10 Dirty.ai dedi: Ben yine de başka arkadaşlardan mesaj bekleyeceğim. 2 gündür oyunu indirmekle uğraşıyorum, pes etmeye niyetim yok. Belki çözümü vardır. Genişletmek için tıkla... Kardeşim beni dinle. Benim çöp gibi sistemde bile açıldı. OneDrive kaldır. Sorun çözülecek ciddiyim. Artı 0 Eksi
Dirty.ai dedi: Ben yine de başka arkadaşlardan mesaj bekleyeceğim. 2 gündür oyunu indirmekle uğraşıyorum, pes etmeye niyetim yok. Belki çözümü vardır. Genişletmek için tıkla... Kardeşim beni dinle. Benim çöp gibi sistemde bile açıldı. OneDrive kaldır. Sorun çözülecek ciddiyim.