Alpervrr Yoctopat Katılım 25 Ekim 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #1 RAM 8GB Ekran kartı 1gb ddr5 gtx 550ti 192bit İşlemci i7 920 Oyundayken bu hatayı alıyorum bundan once Open IV'la bir işim olmuştu ondan sonra böyle oldu. Ekran kartım vs. her şeyi güncellememe rağmen oyun böyle. Oyunum crack, yardım edin.
Oyundayken bu hatayı alıyorum bundan once Open IV'la bir işim olmuştu ondan sonra böyle oldu. Ekran kartım vs. her şeyi güncellememe rağmen oyun böyle. Oyunum crack, yardım edin.
3 365479 Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 3.109 Makaleler 3 Çözümler 15 25 Ekim 2022 #2 Crackten dolayı böyle olabilir. Mods klasörüne mi kurdunuz? Open IV ile işinizi mods klasörü ile mi yaptınız? Artı 0 Eksi
Crackten dolayı böyle olabilir. Mods klasörüne mi kurdunuz? Open IV ile işinizi mods klasörü ile mi yaptınız?
KS KS Alpervrr Yoctopat Katılım 25 Ekim 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #3 365479 dedi: Crackten dolayı böyle olabilir. Mods klasörüne mi kurdunuz? Open IV ile işinizi mods klasörü ile mi yaptınız? Genişletmek için tıkla... evet mods klasöründede mod kurmadım sadece türkçe modunu kurucakdım böyle hata verdi ondan sonra hiç giremedim Artı 0 Eksi
365479 dedi: Crackten dolayı böyle olabilir. Mods klasörüne mi kurdunuz? Open IV ile işinizi mods klasörü ile mi yaptınız? Genişletmek için tıkla... evet mods klasöründede mod kurmadım sadece türkçe modunu kurucakdım böyle hata verdi ondan sonra hiç giremedim
3 365479 Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 3.109 Makaleler 3 Çözümler 15 25 Ekim 2022 #4 Alpervrr dedi: Evet mods klasöründede mod kurmadım sadece Türkçe modunu kuracakdım böyle hata verdi ondan sonra hiç giremedim. Genişletmek için tıkla... Mods klasörünü silip tekrar açmayı deneyin oyunu hocam. Artı 0 Eksi
Alpervrr dedi: Evet mods klasöründede mod kurmadım sadece Türkçe modunu kuracakdım böyle hata verdi ondan sonra hiç giremedim. Genişletmek için tıkla... Mods klasörünü silip tekrar açmayı deneyin oyunu hocam.
KS KS Alpervrr Yoctopat Katılım 25 Ekim 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #5 tamam hocam bir deneyim 365479 dedi: Mods klasörünü silip tekrar açmayı deneyin oyunu hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdidide story mod yüklenirken oyundan attı Artı 0 Eksi
tamam hocam bir deneyim 365479 dedi: Mods klasörünü silip tekrar açmayı deneyin oyunu hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdidide story mod yüklenirken oyundan attı
3 365479 Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 3.109 Makaleler 3 Çözümler 15 25 Ekim 2022 #6 Alpervrr dedi: Tamam hocam bir deneyim. Hocam şimdidide story mod yüklenirken oyundan attı. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunda .asi uzantılı dosyalar var mı? Artı 0 Eksi
Alpervrr dedi: Tamam hocam bir deneyim. Hocam şimdidide story mod yüklenirken oyundan attı. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunda .asi uzantılı dosyalar var mı?
KS KS Alpervrr Yoctopat Katılım 25 Ekim 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #7 365479 dedi: Hocam oyunda .asi uzantılı dosyalar var mı? Genişletmek için tıkla... hocam asiloader var okadar 365479 dedi: Hocam oyunda .asi uzantılı dosyalar var mı? Genişletmek için tıkla... hocam asiloaderi sileyimmi 365479 dedi: Hocam oyunda .asi uzantılı dosyalar var mı? Genişletmek için tıkla... hocam ben okula gidicem akşam saat 8de görüşürüz 365479 dedi: Hocam oyunda .asi uzantılı dosyalar var mı? Genişletmek için tıkla... hocam geldim Son düzenleme: 25 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
365479 dedi: Hocam oyunda .asi uzantılı dosyalar var mı? Genişletmek için tıkla... hocam asiloader var okadar 365479 dedi: Hocam oyunda .asi uzantılı dosyalar var mı? Genişletmek için tıkla... hocam asiloaderi sileyimmi 365479 dedi: Hocam oyunda .asi uzantılı dosyalar var mı? Genişletmek için tıkla... hocam ben okula gidicem akşam saat 8de görüşürüz 365479 dedi: Hocam oyunda .asi uzantılı dosyalar var mı? Genişletmek için tıkla... hocam geldim