F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.684 Makaleler 21 Çözümler 99 2 Eylül 2016 #11 jvde.mp3 dedi: Hangi directx versiyonunu kullanıyorsunuz? Bende de vardı Directx10'u silip yüklemiştim. Genişletmek için tıkla... Eski dandik ekran kartında vardı bu sorun, 2 ay sonra yeni ekran kartıyla çözülmüştü sanırım pek hatırlamıyorum. Şimdi sorun yok konu kapanabilir.
jvde.mp3 dedi: Hangi directx versiyonunu kullanıyorsunuz? Bende de vardı Directx10'u silip yüklemiştim. Genişletmek için tıkla... Eski dandik ekran kartında vardı bu sorun, 2 ay sonra yeni ekran kartıyla çözülmüştü sanırım pek hatırlamıyorum. Şimdi sorun yok konu kapanabilir.
Oyunbombasss Centipat Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 1 2 Şubat 2020 #12 Ctrl + Alt + Delete yapın görev yöneticisini açın ayrıntılara ordanda gta 5 e sağ tıklayın önceliği yüksek yapın. Ardından ayrıntılardan tekrar gta 5 e sağ tıklayın benzeşmeyi ayarladan CPU 0 ı kapatıp deneyin bi
Ctrl + Alt + Delete yapın görev yöneticisini açın ayrıntılara ordanda gta 5 e sağ tıklayın önceliği yüksek yapın. Ardından ayrıntılardan tekrar gta 5 e sağ tıklayın benzeşmeyi ayarladan CPU 0 ı kapatıp deneyin bi
K Kartal Badem Hectopat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 1 28 Mayıs 2020 #13 Recep Baltaş dedi: Oyunun ayarları kaydettiği dosyasını sil ve oyunu yeniden başlat. Belgelerim'de olmalı söz konusu dosya. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz dosya, Bu bilgisayar > Belgeler > Rockstar Games > GTA V dosyasında ki settings XML dosyası mıdır acaba?
Recep Baltaş dedi: Oyunun ayarları kaydettiği dosyasını sil ve oyunu yeniden başlat. Belgelerim'de olmalı söz konusu dosya. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz dosya, Bu bilgisayar > Belgeler > Rockstar Games > GTA V dosyasında ki settings XML dosyası mıdır acaba?
Niksi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 1.363 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo V15 G3 R7 5825U 16GB 3200Mhz Vega8 Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #14 Kartal Badem dedi: Bahsettiğiniz dosya, bu bilgisayar > belgeler > Rockstar Games > GTA V dosyasında ki settings xml dosyası mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Evet.
Kartal Badem dedi: Bahsettiğiniz dosya, bu bilgisayar > belgeler > Rockstar Games > GTA V dosyasında ki settings xml dosyası mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Evet.
4 437935 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 2.489 Makaleler 1 Çözümler 12 2 Eylül 2021 #15 FalconPolat dedi: Büyük ihtimal bir Bug' mış ve düzelttiler. Genişletmek için tıkla... Düzeltemediler . Gölgeleri kapatıp oynamaya çalışıyorum, siyah texture. Alt+Tab yapıyorum, siyah texture. Oyun içinde ayar değiştiriyorum, siyah texture. Rockstar Rockstar'lığını yapıyor :/.
FalconPolat dedi: Büyük ihtimal bir Bug' mış ve düzelttiler. Genişletmek için tıkla... Düzeltemediler . Gölgeleri kapatıp oynamaya çalışıyorum, siyah texture. Alt+Tab yapıyorum, siyah texture. Oyun içinde ayar değiştiriyorum, siyah texture. Rockstar Rockstar'lığını yapıyor :/.