İ İsrafil Uygur Decapat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #1 GTA 5 oynuyorum Sniper'da Zoom yapamiyorum tekerlekle olmuyor. Oyun orijinal, ayarlari sifirladim yine ayni, dosya doğruladim hala ayni.
GTA 5 oynuyorum Sniper'da Zoom yapamiyorum tekerlekle olmuyor. Oyun orijinal, ayarlari sifirladim yine ayni, dosya doğruladim hala ayni.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 3 Mart 2021 #2 Her dürbün ile zoom yapılmaz. Takılı dürbünün zoom'a sahip olup olmadığını kontrol edin. Artı 1 Eksi
MY UYGAR Hectopat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 800 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #3 Ayarlarda controller kısmından kontrol eder misin ? Ben ilk yükledğimde page up ve page down tuşlarıyla yapabilyiyordum Artı 0 Eksi
Ayarlarda controller kısmından kontrol eder misin ? Ben ilk yükledğimde page up ve page down tuşlarıyla yapabilyiyordum
KS KS İ İsrafil Uygur Decapat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #4 The Anorak dedi: Her dürbün ile Zoom yapılmaz. Takılı dürbünün Zoom'a sahip olup olmadığını kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Tum Sniper denedim olmuyor playlist de denedim yine olmuyor. Artı 0 Eksi
The Anorak dedi: Her dürbün ile Zoom yapılmaz. Takılı dürbünün Zoom'a sahip olup olmadığını kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Tum Sniper denedim olmuyor playlist de denedim yine olmuyor.
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 3 Mart 2021 #5 Marksman Rifle'la mı deniyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS İ İsrafil Uygur Decapat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #6 MY UYGAR dedi: Ayarlarda controller kısmından kontrol eder misin ? Ben ilk yükledğimde page up ve page down tuşlarıyla yapabilyiyordum Genişletmek için tıkla... Ayarlardan nereye geleyim tuş menüsüne geldim bi çok ayar var hangisi ? GreatestOfAlltimes dedi: Marksman Rifle'la mı deniyorsunuz? Genişletmek için tıkla... hayir oyundaki tüm sniperlari denedim olmuyor :c Artı 0 Eksi
MY UYGAR dedi: Ayarlarda controller kısmından kontrol eder misin ? Ben ilk yükledğimde page up ve page down tuşlarıyla yapabilyiyordum Genişletmek için tıkla... Ayarlardan nereye geleyim tuş menüsüne geldim bi çok ayar var hangisi ? GreatestOfAlltimes dedi: Marksman Rifle'la mı deniyorsunuz? Genişletmek için tıkla... hayir oyundaki tüm sniperlari denedim olmuyor :c
MY UYGAR Hectopat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 800 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #7 İsrafil Uygur dedi: Ayarlardan nereye geleyim tuş menüsüne geldim bi çok ayar var hangisi ? hayir oyundaki tüm sniperlari denedim olmuyor :c Genişletmek için tıkla... Hocam keyboard/mouse bölümüne gelip fotoğraf atabilir misiniz ? Şu an oyun yüklü değil tam olarak haırlamıyorum. Artı 0 Eksi
İsrafil Uygur dedi: Ayarlardan nereye geleyim tuş menüsüne geldim bi çok ayar var hangisi ? hayir oyundaki tüm sniperlari denedim olmuyor :c Genişletmek için tıkla... Hocam keyboard/mouse bölümüne gelip fotoğraf atabilir misiniz ? Şu an oyun yüklü değil tam olarak haırlamıyorum.
KS KS İ İsrafil Uygur Decapat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #8 MY UYGAR dedi: Hocam keyboard/mouse bölümüne gelip fotoğraf atabilir misiniz ? Şu an oyun yüklü değil tam olarak haırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... MY UYGAR dedi: Hocam keyboard/mouse bölümüne gelip fotoğraf atabilir misiniz ? Şu an oyun yüklü değil tam olarak haırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Buda Tuşlarin Yeri Dosya Ekleri 20210304_150518.jpg 241,7 KB · Görüntüleme: 1.126 1614859673406927712821.jpg 235,1 KB · Görüntüleme: 926 Artı 0 Eksi
MY UYGAR dedi: Hocam keyboard/mouse bölümüne gelip fotoğraf atabilir misiniz ? Şu an oyun yüklü değil tam olarak haırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... MY UYGAR dedi: Hocam keyboard/mouse bölümüne gelip fotoğraf atabilir misiniz ? Şu an oyun yüklü değil tam olarak haırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Buda Tuşlarin Yeri